Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Matemātikas CE optimālais līmenis - RTU kursi

shit transit gloria mundi

Zinu vairākas Rīgas skolas, kas kompetenču ietvaros optimālā līmeņa matemātikas apguvei atvēlējušas 2 gadus. Tāpat zinu skolēnus, kas neraugoties uz to, ka nākamgad apgūs arī Matemātika II, eksāmenu kārtos Matemātika I.

Varbūt kādam pēc pērnā hibrīdgada (jaunieviestās kompetences, pārslogotie pasniedzēji, attālināto mācību režīms) šī iespēja lieti noder.

Tātad tiem 11. klašu skolēniem, kas šogad kārtos CE Matemātika I - RTU savu piedāvājumu papildinājusi ar sagatavošanas kursiem optimālajam līmenim (no oktobra nogales līdz maijam). Nodarbības reizi nedēļā pirmdienās un - ja savāksies vēl viena grupa - arī ceturtdienās.

Manam dēlam der ceturtdienas, tāpēc cerībā, ka ceturtdienas interesentu grupa savāksies, padalos šeit.

https://www.rtu.lv/lv/nac-studet/sagatavosanas-kursi/matematika

tici man. es stāstu pasaciņas.

Man mājās viens 11.klasnieks, kurš vēl nezina, kur studēs pēc 12-ās. Neesmu arī pilnībā sapratusi jauno kompetenču pieeju, bet kāda ietekme ir tam, vai skolu pabeigušais ir ar matemātika I vai II? Zināmi jau universitāšu plāni?

lola2

Li
viens pret vienu situācija

Ir vidusskolu programmas, kurās Matemātika II kurss nemaz nav paredzēts. Manam puikam padziļināti ir Bioloģija II, Ķīmija II, Angļu valoda II, bet nav Matemātika II.

Kas attiecas uz uzņemšanu augstskolās, tad it kā tika runāts, ka lielākoties augstskolās uzņems ar Matemātika I eksāmenu, taču noteikti būs atsevišķas - ar padziļinātu matemātikas apguvi saistītas - programmas, kurās būs prasība pēc Matemātika II eksāmena.

Kā sapratu no skolas, tad tie, kas apgūst matemātiku padziļināti, ja grib, var likt gan Matemātika I, gan arī Matemātika II.

Paceļu

Cik tie kursi maksā? Neatradu. Es jau labprāt ar aizsūtītu.

Sindy5
Pašreiz tiek vākti intensīvie kursi optimālajam līmenim (notiks no janvāra līdz maijam, maksās euro 145)

Noslepums

Paldies par šo informāciju. Mans skolnieks šobrīd mācās 10.kl , domāju, ka nepavilks 11. klases vielu .... vai varbūt ir vērts mēģināt ??

Katrā ziņā paturēšu šo prātā nākošajam gadam.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18423077