Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Mājsēde, bet jāiet skolā

sniegapika

Laikā, kad tik augsta saslimšana, valstī ir noteikta mājsēde, visām skolām brīvlaiks pagarināts un būs attālinātās mācības, tomēr skolas, kuras skaitās "specskolas", pirmdien atsāk mācibas. Vai bērniem, kuriem jau ir kādas veselības problēmas, vajag iet uz skolu, tikties ar citiem... ? Un, ja visiem brīvlaiks pagarināts, tad šajā skolā brivlaiks pirmdien beidzas. Ģimenē, kur vairāki skolnieki, viens nesaprot, kapēc brālim brīvlaiks, bet man jaiet uz skolu? Kapēc brālis var atpūsties, bet man jamācās?

Leila.

sniegapika
Turi mājās, ja tik daudz problēmu.

Papildināts 24.10.2021 11:21:

Raksti iesniegumu un lai mācās mājās. Ir vecāki, kas tā dara. Manam dēlam ir svarīgi iet uz skolu, lai nezaudētu savas iemaņas un prasmes. Nemaz nerunājot par viņa psihisko veselību.

mikausite

Mans dēls arī pārlaimīgs, ka varēs jau pirmdien iet uz skolu, bet tavā situācijā, jā, turi mājās. Skolā ta arī noargumentē, ka ir ārkārtas situācija un negribat riskēt.

Pelens

Leila.
mikausite
Es arī novērtēju, ka var vest uz skolu šai laikā. Viens ir mācības, otrs ir socializācija. Specskolas, vismaz mūsu, jau burbuli veido. Nu vispār ir mega uzmanīgi, vienreiz ieklepojās un sūta mājās, hroniskās iesnas saasinājušās - sēdi mājās utt. Nu pat ir pa pilnu programmu. No 5 bērniem klasē tik 1 uz skolu iet, jo kurš nu 1x dienā klepo, kurš puņķojas vairāk kā parasti. Ļoti šķiro tagad.

Kukazhaa

sniegapika

Manaa Krajaa specskolas visu laiku straadaa normaali. Neskatoties uz saslimshanaam un situaaciju. Tikai pirmajaa vilnii, kad viss bij lokdaunaa bij ciet.

Viss tur ir ljoti ierobezhoti, burbulis pa grupaam/ klaseem . Testeets netiek, bet pie iesnaam, klepus, tempers maajaas un atpakalj ar testu. Ja shodien punkji saakas, vari kaut riit vest, ja tests negatiivs.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18423487