Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Skolenu testēšana pēc 15.11

Diančiks

Bettija1122
Es personīgi nezinu nevienu, kas atbalstītu attālinātās mācības. Pilnīgi nevienu.

kikija123
personīgi nezinu nevienu, kas atbalstītu attālinātās mācības
Nu mums viena skolnieka mamma ļoti neapmierināta, ka puikam nāksies doties uz skolu. Tas nekas, ka 9. klase.

Diančiks
No seniem laikiem zinu vienu ģimeni, kur tēvs strādāja visu laiku (agri rīti, vēli vakari), māte pa māju dzīvoja un gulēja līdz pusdienlaikam. Bērni kopskaitā trīs un tikai pirmais kaut kādas klases pabeidza. Pārèjos vnk uz skolu neveda ar tekstu: "vai jūs visi celsieties un vedīsiet???"

Šābrīža interneta bļāvēji (dzīvē tiešām nepazīstu, bet no kaut kurienes jau tie teksti komentāros rodas) man atgādina to ģimenīti- faktiski bļāviens ir par to, ka jāatsāk celties un vest uz skolu, jāatsāk domāt, ko mugurā vilks bērns, kā no skolas uz māju/pulciņiem dosies utt. Vnk slinkumā ieauguši un par izglītību reāls vienalga.

Indza

Sniegoga
Kā ir ar jūsu mākslas un mūzikas skolām pēc 15.novembra? Vai tiešām tikai ar sertifikātiem klātiene?

Jā, tā valsts ir lēmusi. Mana teju 9gadniece mākslu turpinās apgūt attālināti.

Manā lokā nav neviena, kas atbalstītu pat vēl vienu attālinātu dienu.

Manā skatījumā šīs trīs papildus attālinātās dienas mācību ziņā neko nemaina. (Mums ne-Rīga, puika rīt iet uz skolu.)

Pēdējās izmaiņas: Indza, 14.11.2021 12:04.

The punishment sometimes don't seem to fit the crime.

kikija123 atbakstam tiki šīs 3 pirmssvētku dienas attālināti. No 22 visi uz skolu neredzu jēgu pirms svētkiem riskēt.

Četri vēji

atbalstam tiki šīs 3 pirmssvētku dienas attālināti.
Jā. Padomāju vēl no tāda aspekta, ka nevienam, kas tiktu testēts šajās 3 dienās klātienē, nebūtu prieks sēdēt pēc tam 4 dienas kā kontaktpersonai mājās (jo ikdienas testēšana pirms darba/mācībām kontaktpersonām attiecas tikai uz šo, visā pārējā, cik saprotu, viņiem jāievēro tas, kas kontaktpersonām noteikts).

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

kikija123
jāatsāk celties un vest uz skolu, jāatsāk domāt, ko mugurā vilks bērns, kā no skolas uz māju/pulciņiem dosies utt. Vnk slinkumā ieauguši un par izglītību reāls vienalga.
Piekrītu.

Vairs nevar vienās trenuškās visu nedēļu staigāt.

Papildināts 15.11.2021 06:37:

Mans jauneklis pēdējo reizi skolā bija 24.septembrī. Bija projekta braucienā, pēc tam skola bija karantīnā, tad sākās attālinatās.

Vakar man jautāja - vai man neliekas, ka drīz vien atkal viss būs attālinati?

Teicu, ka neko nevarm ietekmēt.....

bu-bu

Rīgas skola, šorīt ir ziņa, ka 22.11.visiem veiks antigēnu testu, arī vakcinētajiem

Četri vēji

22.11.visiem veiks antigēnu testu, arī vakcinētajiem
Jā, pirms stundām vai 1.stundas laikā.

Ja piegādās, protams

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

Aizbrauca ar pirmo autobusu uz skolu, 6:50. Meita priecīga, ka klātiene. Trīs dienas ir būtiskas attieksmes demonstrēšanai. Tās patiesi neko nemainītu, ja visi , visās pašvaldībās dotos uz skolu. To, ka Latvijā bērnus nemīl, es tāpat redzu. Vismaz būtu kaunējušies to demonstrēt tik klaji.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18423903