Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Skolenu testēšana pēc 15.11

Diančiks

Indza

kā jūsu skolā organizēs ātros testus?
Šodien testi ieoti uz mājām. Trešdien no rīta pirms iešanas uz skolu jāizveic, rezultāts jāpaziņo klases audzinātājai.

Diančiks
Ātrie testi būs visiem
Tieši tā. Mans dēls jau sen ir vakcinēts, tomēr šis tests būs jāviec.

The punishment sometimes don't seem to fit the crime.

Četri vēji

Cik man labi, puika vakcinēts, nav jādomā par testiem.
Ņemot vērā, ka starp inficētiem ir trešdaļa un vairāk sertificēto, valdība pieņēma lēmumu, ka ar šiem ātrajiem testiem testēs visus, savukārt pūļa tests paliks tikai tiem, kam sertifikātu nav.

Vienīgie, ko netestē, ir tie, kam ir 6 nedēļu periods pēc pārslimošanas.

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

Karusa
Ātrie testi būs visiem
manu jaunekli sodien skolá bez testa ielaida.

Papildināts 15.11.2021 22:44:

Indza
Četri vēji
nesaprotu. Katrá skolá pa savam?

Četri vēji

Katrá skolá pa savam?
Nē, kopējās norādes no IZM un VM.

Viens pūļa tests nedēļā (tikai tiem, kam nav sertifikāts) un 1-2 paštesti (saprotu, ka par šo vēl spriež, sākotnējā info bija par 2) visiem.

Plus tiem, kam karantīnā, bet ir sertifikāts, ja grib mācīties, katru rītu 7 dienas tests (skolotājiem tāpat).

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

Četri vēji
Paldies par info!

Gaidīsim norādes!

Liks- testēsies.

Indza

Diančiks
manu jaunekli sodien skolá bez testa ielaida.
Mans arī gan vakar, gan šodien uz skolu iet bez testa. Jātestējas rīt.

Kas tur tāds? Notestēsies un miers.

Indza
Notestēsies un miers.
Nu es tak neiebilstu. Ko liks, to darís. Nekádu pretenziju.

Kaapurs

nu man par vienu bērnu atnāca info, ka šodien/rīt iedos 2 paštestus uz mājām, vienu izmēģināšanai, otrs jāuztaisa 21.11.un jāinformē klases audzinātāja, ka veikts. 22.11.pūļa tests tikai tiem, kam nav sertifikātu, 25.11.paštests skolā visiem.

Indza

Es tikko saņēmu info par savu otru (sākumskolas) bērnu. Paštestu rīt iedos uz mājām, un tas būs jāveic svētdien vakarā.

AAfrika

Lai jau testē, iebildumu tiešām nav. Bet paštesti mājās.... nezinu. Kāpēc ne skolā? Nevarētu būt tā, ka kāds nemaz netaisa vai noklusē...? Īpaši antivakseru un "pandēmija neeksistē" kustību dalībnieki.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18423903