Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Skolenu testēšana pēc 15.11

Diančiks

shit transit gloria mundi

Meitenes, ne par testiem. Puikam (vidusskolnieks) iedeva atjaunoto stundu sarakstu un pusdienu stunda izņemta ārā. Klātienes mācību laikā vairs nebaros vai tā kāda kļūme? Kā Jūsu skolās?

tici man. es stāstu pasaciņas.

pumpucis

Direktors tak rakstīja, ka mainīsies stundu, ēšanas laiki katrai klasei individuāli (mums viena skola).

Klātienes mācību laikā vairs nebaros vai tā kāda kļūme? Kā Jūsu skolās?
Pusdienu stunda ir joprojām.

Indza

Mūsu skolā jau ar šo pirmdienu tika saīsināti visi starpbrīži, arī garais pusdienu. Barot baro, tikai dažādos laikos. Ir 3 starpbrīži katrs 20 min, kuru laikā paēd.

The punishment sometimes don't seem to fit the crime.

gefija

Delfos nupat izlasīju:

savukārt 4.-12. klašu skolēniem viens kociņu tests un antigēnu tests skolā nevakcinētām personām, bet vakcinētām personām būs jāveic divi antigēnu testi skolā.

Tā tiešām ir plānots, vai arī Delfi ko putro? Nebūs tā, ka kociņtesta rezultāts atnāk vienlaicīgi ar otro antigēna testu, kad visi jau kopā izmuļļājušies? Liekas dīvaini un bezjēdzīgi.

Sertificēts skolēns un nesertificēts skolēns (abi pamatskola, 4klase+). Abiem vienādi paštesti no divām dažādām skolām. Mājās uztaisīs svētdienas vakarā, bildi " studijā"... ui - skolotājam uz Whatsapp un uz priekšu ar dziesmu, pirmdien uz skolu.

Paldies

tici man. es stāstu pasaciņas.

Četri vēji

Liekas dīvaini un bezjēdzīgi.
Kā jau Pļāpiņā citēju kolēģi: mek]lējam jaunus lamu vārdus, jo vecie vairs nespēj aprakstīt situāciju.

Esmu nikna un neapmierināta. Un tas nav man raksturīgi. Kādi testi skolā, kādas divas reizes? (un plāno jau pat 3). Viņi iedomājas, ko tas nozīmē skolām ar 500 - 1000 un vairāk skolēniem? Ja tests jāskatās 15 minūšu intervālā, tad visi, kas šo testu veikuši vienā telpā, ir kontaktpersonas. Un kontaktpersonas aiziet karantīnā! Un nekādi testi sertificētiem 7 dienas katru rītu veikšanai nav paredzēti un nebūs, vismaz ne tuvākā laikā. Tikai un vienīgi šie skrīninga testi ir un tiks piegādāti. Tātad - reāli visi aizies karantīnā, skolā nebūs, kas strādā. Tikai tāpēc, ka kādam liekas, ka jātestējas ir uz vietas, skolā. Nu kāpēc arī 4.-12. klase nevar testēties mājās un nākt uz skolu, ja negartīvs tests? Vai tad tāda nebija šo testu jēga - neielaist skolā pozitīvu????

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

Četri vēji
Mans 6.klasnieks testēsies mājās. Jūs tur pārāk likuma burtam nesekojat?

Četri vēji

Aapsis
Nesekosim, jo veselais saprāts kaut kādā brīdī ņem virsroku.

Tik daudz, ka 7.-12. nebija iespēja dabūt testus uz mājām, tiem nāksies pirmdien testēties.

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18423903