Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Ziemas zābaki pusaudzim

gludeklis

Nevaru saprast kādus ziemas zābakus pirkt pusaudzim. Vajadzīgi tādi skrejamie zābaki, kuri ir ūdensizturīgi. Labi, ja ar gorotex. Parasti pirku Ecco, bet pēdējos gados esmu mazliet vīlusies- apavi sāk smirdēt pēc kaķiem. Tagad puikam ir 40.izmērs- bērnu īsti vairs neder.

Viss atkarīgs no tā, kas pusaudzim patīk. Geox, Palladium https://www.shoesbox.lv/ .

Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem!

Indza

Savam pusaudzim trešo gadu pērkam Sketchers zābakus. Izvēlas pats, un tie ir starpsezonas apavi. Tik daudz viņš ārā neuzturas lai vajadzētu siltinājumu zābaku iekšpusē. Turklāt, ņemot vērā pusaudžu svīšanas intensitāti un apavu nepārvilkšanas paradumu, siltie zābaki tiešām agrāk vai vēlāk sāk nelabi ost. Sketchers ir mitrumizturīgi, kvalitatīvi visurgājēji, pa vienu sezonu novalkāt nav iespējams. 43.izmērs pašlaik, jau labu laiku apavus izvēlamies pieaugušo plauktos. Un nepērkam Latvijā. Pēc apaviem visai ģimenei 2 - 3x gadā braucam uz Lietuvas Batu kalnas.

The punishment sometimes don't seem to fit the crime.

Manam arī patīk Sketchers.

Pret apavu smakošanu noder apavu dezodoranti. Labākais pēc mūsmāju novērtējuma ir Norvex, bet citi arī lielākoties dara savu darāmo.

Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem!

45. izm, 14.g no galvas līdz kājām visu var atrast iekš Cropp bodes, vēl 4f patīk. Pašam ārkārtīgi tīk cropp apavi, parkas, hūdiji, džinsi, džemperi.

No 4f - viss sportam, 45. izm botes gan grūti "noķert", bet ir izdevies.

Kaķenīte saka runčukam: "Spēlēsim paslēpes! Ja Tu mani atradīsi, es būšu Tava, ja nē, es būšu skapī!"))

Šim gadam nopirku viking impulse gtx ar gorotex

Dēlam arī bija vieni apavi no ecco, kas šausmīgi ātri sāka smirdēt. Nekādi dezodoranti nelīdzēja. Citi ecco apavi tā nesmird. Varbūt bija neveiksmīgs modelis. Kas nepatīk ecco- ļoti daudz kam balta zole. Vari pulēt ar spec šampūniem utt, tāpat neatamzgājas. Īpaši tīnim, kurš diži neskatās, kur kājas liek.

Tādām izmēram derēs no sporta vai tūrisma veikaliem. Timberland un tāda tipa. Gan kvalitatīvi, silti un mitrumizturīgi, gan pietiekami stilīgi.

What a wonderful thought it is that some of the best days of our lives haven't happened yet!

Paldies par tēmu! Man arī aktuāla. Nopriku savējiem pagaidām NSkingā tādus pa ielu ejamos - līdz potītēm, ar vilniņu iekšā. Smuki, bet nederēs braukšanai no kalna ar pannu. Jo kāja liela, bet prāts vēl kā bērniem (12 gadi, 41,5 un 42-43.izmēra). Tagad meklēju ūdens/sniega izturīgus.

Papildināts 21.11.2021 17:17:

S.Dzeina
Man abiem ir kalnu zābaki (trekinga) , bet kaut kā nešķiet, ka tie būs ērti sniegā. Ūdensuzturīgi gan ir, rudens siltinājums, bet domāju, ka līdz -10 noteikti derēs. Patiesībā gribējās kādu lēto variantu tieši šļukšanai no kalna atrast, jo nu cik tad reāli valkās...

sakii

kikija123
Pa kalniņu dragājamos var skatīties Dechatlonā

Indza

kikija123
Patiesībā gribējās kādu lēto variantu tieši šļukšanai no kalna atrast,
KSenukai, Depo utt, ir nopērkami gumijnieki ar izņemamu silto oderi, cena zem 10 eiro. Uz birkas teikts, ka der līdz - 30 grādiem. Mūsmājās tādi ir visiem. Noder gan kalnam, gan dārzā dubļus brist, gan ģimenes vīriešiem makšķerēt braukt.

The punishment sometimes don't seem to fit the crime.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18424321