Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Ziemas zābaki pusaudzim

gludeklis

kikija123
Ir jau arī kalnu zābaki tieši sniegam.

Ja tikai no šļūkšanai no kalna un ziemas ikdienā nevilks, protams, labāk pirkt kaut ko lētu, jo kāja šajā vecumā vēl augs.

What a wonderful thought it is that some of the best days of our lives haven't happened yet!

adatainis

Manam ir 43. izmērs un 14 gadi, sūtu jau otro gadu no weekendshoes. https://www.weekendshoes.lv/lundeberg-ziemas-zabaki-uppsala-84792.html

Nav nekas skaists, bet praktisks gan. Pa gadu tāpat nokauj un izaug Kad gribēs sākt šikot un meitenēm patikt, domāsim kaut ko citu.

Indza
Reāli līdz cik grādiem mīnusā der? Būs jāaizbrauc paskatīties..

Papildināts 24.11.2021 15:30:

adatainis
Līdz kādiem mīnusiem der?

Papildināts 24.11.2021 15:32:

S.Dzeina

Jā, zinu, ka ir kalnu zābaki ziemai, bet nedomāju, ka ir reāla vajadzība. Jau šitie rudens/pavasara bija krietnā cenā, bet uzvelk tik uz kādiem skautu pārgājieniem (vienam jau tūliņ nederēs.. ) Negribas vēlreiz dubultā pa baigo cenu pirkt uz vienu sezonu.

Indza

kikija123
Reāli līdz cik grādiem mīnusā der?

Mūsu ziemām minimāliem mīnusiem un mūžīgo sniega putru der perfekti. Pagājušajā aukstajā ziemā mazajam bērnam kājas bija siltas arī pie - 18. Pusaudzi tādā laikā iet ārā nebija pierunājams.

The punishment sometimes don't seem to fit the crime.

adatainis

kikija123
nav ne jausmas, jo Latvijā mīnusi ir reti.

Es vispār cenšos staigāt ar Asic botēm un suņu vilnas zeķēm iekšā, jo man riebjas zābaki, kā tādi. Manējais pārvietojas pa Rīgas putru, nestāv pieturās stundām, neiet pārgājienos ziemā.

Ok, paldies

Papildināts 24.11.2021 17:03:

Manējie uz tā kalna varētu diezgan padzīvot. Bet viņi kustas un nav no salīgajiem. Pagājušoziem vsp pārsvarā hudijā, krekliņā un botēs skraidīja. Dažkārt garās bikses, dažkārt vsp šorti. Bet nevar jau zināt, kāda būs ziema.

kikija123
Šī mums jau 4. ziema ar Lundberg zābakiem. Nopirku šos sev, vīram un lielajiem puišiem. Der jebkādos laikapstākļos, jo zābaks ir plats, kāja nav saspiesta. Ja lieli mīnusi, ievelkam biezākas vilnas zeķes. Galvenais, ka kājas vienmēr sausas. Pie mums jau pārsvarā slapja šļura 6 mēnešu garumā.

vivalavida
Paldies!

Katram savs

kikija123
Nopriku savējiem pagaidām NSkingā tādus pa ielu ejamos - līdz potītēm, ar vilniņu iekšā
Es arī nopirku... un nožēloju. Zābaki samirkst pāris minūšu laikā. Man jau bija bažas, bet zābakus vajadzēja, tas veikals gadījās par ceļam, un domāju - gan jau vienu ziemu izvilks (jo kāja aug). Un neņēmu vislētākos.

Tagad studēju tēmu un prātoju, ko, lai pērk.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18424321