Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Drēbes pusaudzim, kur lai pērk?!

mamma8181

Sveiki! Puikam 15.gadi, tievais tips. Nu,patlaban valkā drēbes uz 1.70 kas domātas, bet nu jau periods kad sāk jau prasīties lielākas, esmu izmisumā ar izmēriem... Nesaprotu vai jāpērk jau vīriešu xs vai s.... Nu, būs jāsāk riskēt.Jo reti kur ir uz 1.76....it sevišķi tagad kad gribas jaunu ziemas parku viņam. Kur jūs pusaudzim pērkam drēbes?!

mamma8181
Man ir arī tievs un garš pusaudzis, 176 cm. Šogad arī nomainīju garderobi, jo pa gadu ļoti izauga.

Daudz ko sapirku no 'Next', jo tur ir arī 15, 16 gadniekiem labi Tkrekli. Skolas bikses ir labas, kas ir uz 17 gadu vecumu un arī skinny fit.

"River Island" bija labi krekli ar garajām piedurknēm ļoti pieguļoši (labi priekš tieviem zēniem) no vīriešu sadaļas S vai XS. Neatceros tieši. Būs jāpaskatās.

Siltā vējjaka ir no 'Northface' XL zēnu izmērs.

CROPP, House, Breshka un pāorientēties uz xs,s vīriešu izmēriem, bet jāpēta izmēru tabula vai jālaiko kas kurai firmai labāk der.

Zra un Reserved mēdz būt bērnu izmēriem 170 un 176, bet reti.

Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem!

Indza

Mans 13gadígais pusaudzis ir ~ 1,80 garš, nav kārns, bet izteikti slaids un platiem pelciem. Jau kādu gadu pērku pieaugušo drēbes. Sākumā S, tagad jau M izmēru. Džinsus skolai sapirkām H&M, jakas, T kreklus un garroku kreklus pārsvarā Stockmann vai sūtu no Bestsecret. Sporta apģērbs 4F no pieaugušo gala. Nav man ne laika, ne vēlmes pa nez cik veikaliem staigāt.

Es pati esmu gara auguma un nēsāju S/M izmēru, nereti viņam domātās drēbes mēru uz sevi. Ja man der, derēs arī viņam, un atkrīt īgņošanās veikalos.

The punishment sometimes don't seem to fit the crime.

Leila.

Mans 15 gadnieks ir 185cm, pērku pieaugušo izmērus, jo savādāk ir par īsu. Principā, sākot no 175cm, jau sāku pirkt drēbes pieaugušo nodaļās. Jauniešu veikalos drēbes mēdz būt šaurākas.

Leila.
Jā, no 170, 175 cm + var mierīgi iepirkties jau vīriešu nodaļās, ņemot XS vai S izmēru.

Super, paldies par info!

Trīspadsmit

mamma8181
Bikses pirkām Reserved un NewYorker, jakas - CROPP. Bet vispār noteikti jāmēra, vismaz vienu reizi, lai saprastu, kurš atbilstošāks izmērs. Xs un S tie pirmie ar ko sākt.

zzz_kids

mamma8181
Man līdzīgi parametri puikam. Pērkam newyorker, cropp, zara. Sākām ar xs, bet tagad jau normāli s der. Newyorker patīk ka biksēm ir daudz varianti tieši izmēram.

Cargo bikses 4F S un M pieaugušo izmērs 1.80 m. Pēdējais gads - gandrīz viss no Bestsecret. Sākuma bija sarežģīti atrast vajadzīgo. Filtrs, atlases, izmēri, nu nav ērtākais, cenas ir ļoti mainīgas. Sūtīšana par brīvu. Bija vērts iedziļināties.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18424449