Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pastaigu, sporta rati

tete12345

Es nezinu, varbūt ne pa tēmu, bet es īsti nezinu scenārijus, kuros reāli vajag spēt salikt ratus ar vienu roku. Un, cik esmu testējusi, arī tos, kam skaitās, ka var, nu, es nevaru, neesmu tik veikla. Ja kaut kur jābrauc, vispirms iesprādzēju bērnu krēslā, tad mierīgi un bez akrobātikas iekrauju ratus bagāžniekā, atbraucot visu otrādi. Vienīgais, es varu iztēloties, ja kādai ir tā, ka mājās jāstiepj ratus pa trepēm uz dzīvokli, un bērns vēl neiet kājām/nav kur nolikt zemē. Tad tā varētu būt laba fīča, ja ir rati, kurus tiešām reāli var sieviete salikt ar 1 roku kārtīgi un līdz galam, turot uz otras rokas ap 10kg bērnu un mantas.

Mums ir 3 dažādi rati, pastaigām vieglajā versijā pa asfaltu ir nopirkti lietoti Maclaren Techno xt, kuriem teorijā ir fīča salikt ar 1 roku. Praktiski - nope. Bet citādi jāsaka, ka mani pārsteidza izturīgums, caurejamība, amortizācija, tādiem rotaļu leļļu ratiem, ir diezgan iespaidīgi labi.

Maclaren xt un xlr ir praktiski nenokaujami rati un uztur ļoti lielu bērnu svaru.

Es nožēloju, ka tos nenopirku.

Meauk
Vienīgais, pie kā es nevaru pierast, braucot ar Maclareniem - ja priekšējie riteņi iekrīt kādā dziļākā bedrē/plaisā asfaltā, un tu turpini stumt, var izi apmest bērnu uz mutes ar visiem ratiem, jo priekša paliek kā ielīmēta tajā caurumā. Man pierasts, ka rati iet pāri tādām vietām, bet šis noteikti ir visiem, kam priekšējie riteņi diametrā mazi, ir jāpierod un jābrauc saprātīgāk. Pa Rīgas lieliskajām ietvēm.

Papildināts 18.12.2021 14:30:

Šausmīgākie mazie rati, ar ko esmu braukusi, bija Bugaboo Chameleon. Ta-ta-ta-ta-ta... Zobi klabinās no atmiņām vien..

Par salikšanu ar vienu roku tieši biju domājusi situācijās, kad no dzīvokļa jānones gan bērns, gan rati. Man īsti nav pieredze, biju iedomājusies, ka būs smagi un nereāli (3.stāvs). No sākuma nonest ratus un tad bērnu arī īsti nebūs variants.

Enitsirk13

Ļoooti diskutabla tēma Mana pieredze cybex priam un joie litetrax. Jā joie ir ar vienu roku izjaucami, bet nekaaad tos nepirktu vēlreiz Teorētiski atbilst tam ko prasi, praksē katrā pastaigā sapņoju par vecajiem cybex. Pastaigas galvenokārt pa grants/meža ceļiem. Dzīvoju dzīvokļu mājas un ar abiem ratiem princips bija viens - no sākuma nonest ratus un vēlāk bērnu)

Chicco Ohlala modelis ir perfekts ceļojumiem. Sver 3.8 kg, attaisāmi ar vienu klikšķi, lejā bagāža, stabili 4 riteņi - gan manevrējami, gan fiksējami. Nolaižama muguriņa.

man arī tagad problēma, gribu vieglus pastaigu ratus, bet lai var pabraukt ari pa lauku ceļu, tādu gan noteikti nav, ir vai nu ar maziem riteņiem, kas ir viegli, vai ar lieliem, kas ir smagi

Daciiite

Twistshake Tour. Super viegli un ērti!

Mēs tikko pasūtījām no šī veikala jaunos ratus, kurus tikko kā sāka Latvijā tirgot. Līdz 6 kg un salokās tā, lai var lidmašīnas salonā līdzi paņemt un augšā nodalījumā ielikt. Cerams, ka būs forši! Apraksti u atsauksmes ir ļoti labas: https://www.velopiekabe.eu/veikals/item/bernu-lietas/bernu-rati/mountain-buggy-nano-2020-cyber/

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18424903