Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Vai vakcinēsiet skolniekus līdz 12?

Anits

Taiga_Bee

Nē. Nākamgad būs 12, tad arī ne.

Vakcinēšu, paredzēts šodien, pēc 3 nedēļām otrreiz. Miokarda risks daudz mazāks kā problēmas ar slimošanu. Bērnam riska grupa, tādēļ tiks potēts arī brālis, kad saniegs 5 g.v.

sibilliana

Rumblerx
labdien, varētu padalīties kāds svars bērnam, ja derēs vēl mazā pote?

Papildināts 20.12.2021 13:06:

sancho525
arī gribētu jautāt par 12 gadīgā bērna svaru, man ļoti viegla 12 gadniece...

Šodien biju pie ģimenes ārsta, par puikas potēšanu aprunājos. Nu cik gudra biju, tik gudra paliku. Viņa tā pavisam godīgi pateica, ka nezina, ka būtu labak. Baidoties, vai pote neizoprovocēs saslimšanas recidīvu, bet precīzi tapat bail, vai covids to neizdarīs.

Un vispār, mani patiešām pārsteidz, ka tos riska grupas bērnus tik viegli mudina iet potēties. Tie taču visi ir bērni ar nopietnām diagnozēm, nu katra iejaukšanās organismā taču var kaut ko nodarīt.

Teica, ka ja mēs apkārt visi visi esam sapotēti, un puika nekur neiet, tad varam nepotēt. Jā, bet nu nav reāli taču dzīvot gadiem cietumā, ta taču nav dzīve. Cik garš, tik plats.

shit transit gloria mundi

Marie
Tas tāpēc, ka pieturas pie moto "iespējamie riski atsver iespējamos ieguvumus".

Plašākā nozīmē indivīda veselības stāvoklim nozīmes nav, tas ir svarīgi Tev (kā mātei) vai pašam bērnam. Kovidvakcinēšanas aspektā arīdzan nav nozīmes, vai veselības stāvoklis uzlabojas vai pasliktinās, bet būtiski, lai, saslimstot ar kovidu, netiktu uzkarināta veselības sistēma. Tas ir atšķirīgi no visām iepriekšējām vakcīnām. Un jā, ārstiem diemžēl ir ļoti maz informācijas.

Pāris lietas gan.

Noteikti uztaisiet analīzes pirms un pēc vakcinācijas.

Tāpat, ja bērns regulāri lieto kādus medikamentus, rūpīgi izpētiet anotācijas.

Paziņam (pieaugušam) starp pirmo un otro vakcīnu bija ārsta vizīte un tika nozīmētas zāles, ko rūpīgi lietoja. Mediķiem viss tika izstāstīts - gan tas, ka ir paredzēta vakcinācija, gan (vakcinējoties), ka tiek lietoti medikamenti, taču tikpat nācās saukt ātros un braukt uz slimnīcu - radās problēmas ar sirdi.

Izrādās, uz vakcīnas par kontrindikācijām ar konkrēto medikamentu nekas minēts nebija, taču uz zāļu anotācijā gan. Ārsti, nozīmējot zāles, parasti nelasa to, kas rakstīts mazajā drukā, īpaši, ja konkrētie medikamenti apgrozībā jau ilgu laiku.

Lai veselība un izdodas pieņemt iespējami labāko lēmumu savam dēlam

tici man. es stāstu pasaciņas.

Marie
Drīzāk vajag pajautāt bērnu uzraugošajam speciālistam, viņiem tur tā bilde redzamāka.

Un ko nozīmē - nekur neiet? Ok, nu ceru, ka jums tur nav daudzstāvene ar kopējo trepju telpu, tas jau vien būtu "kur" iet. Pie ārstiem arī neiet?

bumburums

Noteikti uztaisiet analīzes pirms un pēc vakcinācijas.
Kad vari, lūdzu uzraksti - kādas.

Change your mind and the rest will follow!

Jā, es to saprotu. Bet tā biedējoši, ka tas lemums jau beigu beigās pašaiem vien būs jāpieņem. Lai vai ko tur kāds ārsts teiktu - un par sekām, tādām vai šādām, jebkurā gadījumā, pašiem vien būs jādzīvo.

Vispār, godīgi, baigi gribas, lai ir kāds viedais, kas pieņem svarīgos lēmumus. Ne es.

Observer
Jā, noteikti runāšu. Bet kad runaju oktobrī, nu tad vēl nebija bērnu vakcīnu, bet bija skaidrs, ka būs - atbilde no speciālista ar bija līdzīga. Nu jā, varētu potēt. Vai obligāti? Nu nevar to pateikt.

SanSu

Nezini, kas konkrēti tajā zāļu anotācijā bija teikts?

Marie
Jā, bet nu nav reāli taču dzīvot gadiem cietumā, ta taču nav dzīve. Cik garš, tik plats.
Labā ziņa ir tā, ka omikronam lielākoties ir viegla slimības gaita un ļoti maza letalitāte. Un tas noris kā straujš pīķis, tad strauji norimst un ieiet plato fāzē.

Katrā ziņā - tā kā pasaulē šobrīd nekādu datu par C19 vakcīnu ietekmi uz bērniem nav, tad iespējams labākā taktika pagaidām ir nogaidīt - kaut vai līdz brīdim, kamēr tiks ievākti pietiekami dati, lai varētu izdarīt kādus secinājumus.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18424923