Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Riski ne-klātienes mācībām

shodien

Attieciibu sadaljaa paceelaas teema par skolaa un klasee piedziivoto, un kaa tas atsaucies uz pieaugusho dziivi. Tur ierakstiiju garaaku komentaaru.

Seit gribu Jums pateikties. Paldies Jums visaam par viedokljiem, iedrosinaajumiem, skatiijumu uz situaaciju, ieteikumiem. Skola ir nomainiita un vismaz patlaban beerns ir laimiigs! Juusu atbalsts ir nenoveerteejams. Jo ome/opis (mani vecaaki) ...pat nevaru nosaukt emocijas, kaadas vinjos ir. Viss tiek trakteets kaa izlaishanaas, necieniiga iztureeshanaas pret labu skolu, nevareeshana savaakties utmldz. Nu ja - tas pats, kas man bija beerniibaa. es nebuutu iedrosinaajusies par ieshljupsteeties par taadaam emocijaam, ar kaadaam ciinaas mana meita, zinot jau a'priori, kas sagaidaams maajaas...

Ta ka tagad dziivojam uz priekshu.

bumburums

shodien
. Jo ome/opis (mani vecaaki) ...pat nevaru nosaukt emocijas, kaadas vinjos ir. Viss tiek trakteets kaa izlaishanaas, necieniiga iztureeshanaas pret labu skolu, nevareeshana savaakties utmldz. Nu ja - tas pats, kas man bija beerniibaa. es nebuutu iedrosinaajusies par ieshljupsteeties par taadaam emocijaam, ar kaadaam ciinaas mana meita, zinot jau a'priori, kas sagaidaams maajaas...
Jāminimizē kontakti ar jaukajiem vecvecākiem.

Change your mind and the rest will follow!

Gemma

shodien

Malace, ka spēji turēties pretī apkārtējo spiedienam un situāciju atrisināt!

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18425601