Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Meiteņu garums 7.klase

Dharma

Sveikas, mīļās mammas! Uztrauc meitas augšana, jo 13 gados tā ļoti nobremzējās pie 160cm un tā arī tagad paliek 14gadi ar šo garumu. Drīz ejam pie endokrinologa, bet tikmēr vēlējos pajautāt, kam meitas iet 7.klasē 13-14g. vecumā, cik ir garums? Saprotu, ka salīdzināšana nav tā labākā lieta, bet bērns saka, ka klasē visi esot garāki. Sabiedrība paliekot garāka jaunajās paaudzēs.

Man meitai drīz 12, garums apmēram 155 cm., garākā vai otra garākā meitene klasē.

Savukārt man 158 cm. 160 cm, manuprāt, nav nekāds ārpus normas garums pusaudžu vai pieaugušo vecumā. Man meita noteikti būs garāka, jo vīram 186 cm, dēlam 14 gados 176 cm. Bet meita pat tieši pretēji- pārdzīvo, ka būs ļoti gara.

176cm 13 gadi. Nav pati garākā.

Kāda vaina garumam 160 cm? Manām meitām 17 un 19 gadi,augumi 155 un 159 cm! Visiem jau nav jābūt 170 un 180 cm garām! Ja būtu 145 cm,tad būtu jāuztraucas,bet 160 ir pilnīgi normāls garums sievietei. Pie tam,līdz 18-19 gadiem tomēr lēnām vēl izstiepjas par kādu centimetru!

Papildināts 12.01.2022 15:59:

Manai īsākajai meitai klasesbiedrene jau 178 cm,nevarētu teikt,ka būtu īpaši priecīga par to!

Kāpostgalva

Dharma
Cik gara Tu pati, meitenes tēvs, tēva mamma utt? Ja tuvākajos rados ir neliela auguma cilvēki, tad meita arī basketboliste nebūs. Piekrītu, ka 160cm jau neskaitās nekas dīvaini mazs.

Viss panākams - kamēr vēl acīs skatās,Viss iespējams - kamēr vēl vārdā sauc.(I.Z.)

Сергей Жадан: ...и поэтому все, чего ты боишься, как оно ни зовется,
тебя не касается, пока не начнется.

Par augumu vispār - katram savs. man vecākā meita 164cm, vidējā 176cm. Es teiktu - ka vecākā pusaudzes vecumā pārdzīvoja vairāk savu īsumu, nekā vidējā savu slaidumu. Jāsaka, ka vecākā kā izauga savus 164 uz 13 gadiem, tāda pat ir joprojām tuvāk nu jau pie 30.

Es esmu 174cm gara, vīrs 173cm. Pati pusaudžu gados ļoti pārdzīvoju, ka esmu pārāk gara. Tagad meita, ka pārāk īsa. Ironija...

Meitai 13g augumā tā arī ir apmēram 160cm. Klasē (13-14 g.v.) ir gan par viņu īsākas, gan plusmīnus viņas augumā, gan garākas meitenes.

Es esmu 166, ap 13 gadu vecumu biju 158-160. Vēl dažus gadus turpināju pa drusciņai augt.

Piem.: https://www.chartsgraphsdiagrams.com/HealthCharts/height-2-20-girls.html
Skaidri redzams, ka pēc 13 gadu vecuma vēl savi 5+cm izaugami. Uz pašiem garuma rādītājiem gan nav vērts skatīties, latviešiem tie vidējie rādītāji citi.
Autores meita atbilstoši būs vecāku augumiem (ņemot vērā tēva datus) pilnīgi atbilstoša.

Pēdējās izmaiņas: ninona, 12.01.2022 17:23.

Dharma
Meita, iespējams, tēvā "atsitusies". Tev garums, manuprāt, ideāls - ne par garu, ne par īsu. Bet vīrs ir diezgan īss - attiecīgi meitai varbūt iedzimtība no tēva... bet gan jau vēl kādu cm pastiepsies.

AAfrika

Manai 13-gadniecei ir 170 cm. Par 1 cm vairāk nekā man. Tētis gan ir 187.

Pēdējā gada laikā paaugās tikai par 2 cm. Es ceru, ka īpaši vairs neaugs. Kāja tā jau 42 izmērs. Ņemot vērā to, ka menstruācijas jau ir regulāras, tad jau vairs īpaši nestiepies?

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18425677