Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Meiteņu garums 7.klase

Dharma

sibilliana

meitai 13 gadi, 160 cm un man viņa tiešām liekas gara!

ir garākas draudzenes un īsākas, bet vidēji tāds arī ir tas augums-absolūti nav pat īsu!

Īsām meitenēm bonuss, ka smuki izskatīsies pārī gan ar īsa, gan gara auguma vīrieti. Varēs kurpes ar papēžiem droši uzvilkt, nedomājot, ka blakus vīrietis kompleksos vai arī ka tas kritīs acīs. Bet nu jā- garām meitenēm parasti garas kākas- tur arī savs skaistums, augums izceļas.

Papildināts 13.01.2022 20:03:

sorry- garas kājas

Man pašai ir 156 cm. (Izlasīju tēmu un secināju, ka nekad mūžā neesmu par to kritusi apcerēs vai depresijā. Vai vajadzēja?) Meitai tikko palika 14, mācās 7. kl. Ir aptuveni 158 cm gara. Viņas klasē ir gan par viņu stipri vien īsākas meitenītes, gan krietni vien garākas, bet vairākums ir ap 156 - 163 cm. Tā kā ikdienā šīs meitenes satieku bieži, redzu, ka īsti labi nejūtas pati garākā (staigā saliekusies un cenšas izskatīties īsāka) un pati īsākā.

AAfrika
Pati līdz cik gadiem augi? Ja meitai jau izveidojušas sievisķās formas, dibens, krūtis, tad aizgājis nobriešanas laiks.
Es arī augu līdz 12-13 gadiem. Un savos 13- tālajā 1986.gadā biju garākā klasē ar 174cm. Bet tas nebija ilgi.
Man meitai ar 176cm ir gan 39 kājas izmērs, tāds stāv jau 3 gadus. Tas gan ir pārsteidzoši.

Papildināts 14.01.2022 06:20:

Vīram 194cm

Mazinjaa

A kas vainas? Kapēc slikti? Esmu 155 cm un augu līdz 12 gadu vecumam.

Man pašai mēnešreizes sākās ļoti vēlu 16 gados, meitai 13.5 gados. It kā saka, ka 2 gadus pēc to sākuma augšana vēl turpinās. "Cepiens" ir par to, ka meita šo ļoti pārdzīvo. Saka, ka klasē apsmejot par to, ka ir visīsākā. Es viņu saprotu, jo es gluži pretēji pārdzīvoju bērnībā, ka biju salīdzinoši ļoti gara.

Dharma
Ieteiktu labāk padomāt, kā celt un veidot meitai pašapziņu! Tie cm it neko dzīvē nenosaka! Un sievietei tiešām varbūt pat vieglāk ir būt nedaudz īsākais, nekā visgarākajai klasē un skolā

Katram augumam savi plusi un savi trūkumi. Svarīga ir personība!

Nezinu, vai ir vajadzīgs iet pie endokrinologa, jo meitai tā var rasties vēl lielāka nepilnības sajūta. Ja var, tad varbūt vienam pašam vecākam sākotnēji apspriest situāciju un meitas augšanas tempu ar ārstu un pēc tam nolemt, kas un kā. Mani mamma aizveda pie enodrinologa ar pretēju problēmu - es biju pārāk gara , neko es no tās vizītes neieguvu un pašvērtību man tā necēla, diemžēl.

Meauk

Ģimenes ārsts nosūtīja pats uz izmeklējumiem (augšanas hormons utt.). Un par endokrinologu tā bija meitas iniciatīva, es pat teiktu lūgums. Noteikti vēlos pārbaudīt vispirms fizioloģisko pusi, bet to, ka tur ir liela daļa psiholoģisks pamats es pilnībā saprotu. Tas ir atsevišķs stāsts, par kuru runājot varu teikt, ka dēļ pandēmijas Latvijā ir ļoti skumja situācija. Atrast psihoterapeitu pusaudzim pat par maksu ir neiespējamā misija.

Dharma
Ja pati grib, tad cita lieta!

Manuprāt, ar šādu situāciju mierīgi var palīdzēt psihologs! Uzrakstiet centra 'Līna' psihologiem. Te diez vai psihoterapeits vajadzīgs.

160 cm taču ir normāls garums pieaugušai sievietei. VArbūt to stāsti savai meitai, nevis baro viņas putnus un mazvērtības kompleksus, kam ar augumu maz sakara.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18425677