Vai visās skolās ar skolas testiem karantīnāāā...

Peleka

Slēdza Peleka: "Jauni noteikumi, skolas tests der , bez labo..... 25.01. pienemtie lemumi.".
blussiņa

Es iespraukšos ar savu "dīvaino" jautājumu. Nespēju izsekot līdzi to noteikumu maiņai vairāk.

Kpc 60 dienas??? Ja izslimo tad 60 dienas esi neaizskarams tipa, un kas ir pēc tām 60 dienām?

Mums patreiz tāda interesanta situācija. Pirms 11 dienām klasē bija koptests pozitīvs, visi sēdeja karantīnā, pa vidu 7 dienā taisījām testu laboratorijā - negatīvs. Dzīvojām mierīgi nost, līdz vakar vakarā pirms it kā šodienas iešanas un skolu taisījām skolas doto paštestu - tas hops - pozitīvs. Uzreiz taisam aptiekā nopērkamo paštestu - tas negatīvs. Šdn ejam uz laboratoriju. Es tik nesaprotu - ja tas būs negatīvs - ko tad? To pirmo tip pozitīvo neskaita, vai jebkurā gadījumā jādzīvo 8 dienas mājās.

Karusa

blussiņa
60 dienas

pēc pārslimošanas cilvēkam vēl ilgu laiku var uzrādītes pozitīvs tests, lai gan vairs nav infekciozs.

Papildināts 24.01.2022 08:17:

un kādi tik stāsti nav dzrdēti: ka 4 paštesti pozitīvi, laboratorijā negatīvs, vai paštesti negatīvi, laboratorijā pozitīvs.

blussiņa

Karusa
nu redz šo es neizprotu līdz galam.

Skolai svētdienas vakarā jāsūta bilde - protams tā vakardienas bilde bija pozitīva. Bet ja laboratorija būs negatīva gadījumā ko tad? Pēc idejas būtu jāskata lkm laboratorijā veikto rezultātu, bet tad sanāk, ka ar pozitīvu skolas paštestu ies uz skolu..

blussiņa
Ar pozitīvu paštestu NEiet uz skolu, bet uz laboratoriju, paštests nozīmē doties pašizolācijā, kāda skola. Uz skolu tad, ja laboratorijas tests atnāk negatīvs.

Ar pozitīvu paštestu, cik saprotu, skolas arī kontaktpersonas nenosaka, tikai pēc laboratorijas testa.

Man pašai nupat bērniem pozitīvi rutīnas paštesti. Sazvanījām savu ārstu, tika saspļaut spļaujamtestus, gaidīsim, kas tālāk. Skolas nestreso.

Karusa

Bet kas ar jaunajiem noteikumiem? Nebija tā, ka vairs nevajag pārtestēt laboratorijā?

Papildināts 24.01.2022 10:05:

Ja man būs tāda situācija, vienalga nodošu laboratorijā

blussiņa
Ja laboratorijas tests negatīvs-> uz skolu.

Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem!

Naglaarviitni

Četri vēji
Milzīgs paldies Tev!

Vai Tu zini arī, kur ir noteikta e-klases aizpildīšanas kārtība?

Man briest kašķis (ja neļaus veselam bērnam, kas nodzīvojis pilnīgā izolācijā un nav dabūjis vīrusu, iet uz skolu, bet liks vēl 2 nedēļas sēdēt mājās), jo e-klase pustukša, dienas darbi un mājasdarbi reti kad parādās iepriekšējā dienā, pat pagājušās nedēļas stundas stāv tukšas.

Man gan atcirta (direktors), ka tā nu neesot, vienmēr viss esot aizpildīts (man ir pierādījumi par pretējo), bet skola atrakstījās, ka "skolas vērtēšanas kārtība paredz, ka skolotājiem e-klase ir jāaizpilda līdz konkrētās darba dienas plkst. 17:00."

Gribu saprast, kā ir patiesībā pēc likuma.

Karusa

Naglaarviitni
bail jautāt - karantīnā esošos stundām kompītī nepieslēdz, ja?

Naglaarviitni

Karusa
Kādā kompītī?

Klase mācās skolā, šis viens pats mājās, jo klases karantīna beidzās, bet šim ir savējā - pēc brāļa saslimšanas (un tas nekas, ka viens otru nav redzējuši kopš tās klases karantīnas sākuma, tikai caur sienu sabļaustījušies). Kas uzdots - viens dieviņš zina. Skola 2030, grāmatas takaira-takanava, uzmini nu, kas ir darīts stundā un par ko būs pārbaudes darbs. ZB man šitās Šerloka Holmsa atrakcijas

blussiņa

ninona
jēziņ! Miers Neviens neiet ar pozitīviem testiem uz skolu!!! KUR kkas tāds ir minēts!?!?!

Jautājums: ja paštests pozitīvs, bet laboratorijas negatīs, vai netiek ņemts vērā šis pozitīvais? Par ko ir satraukums??

pece
paldies!

Karusa
nu jau laiki pienākuši, ka jābraidās kko jautāt! Hmmm..kpc?

Mums bija karantīna visu pagājušo ned., - jā - pieslēdzāmies visam, visu kas saistīts ar skolu un ko var darījām.

Naglaarviitni
e-klase ir jāaizpilda līdz 17.00. pēc likuma! Un IR jāaizpilda, īsti ok nav tas ka tukšs viss...

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18425907