Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Bērns periodiski vemj.

kriksiss83

Labdien visu zinošās. Vērsīšos pēc padoma. LIeta tāda, ka bērns (5 gadi) nu jau gandrīz kā divus mēnešus ik pa laikam vemj plus reizēm paaugstinās tempr. līdz 38. Nu jau kādu laiku taisa atraugas, nesaprotu īsti vai tas ir tāds niķis, vai ar kuņģīti kkas. Tad nu scenārijs tāds -Divas dienas vemj pēc tam nedēļas divas miers. Tad atkal sākas viss no gala. 3. janvārī sāka atkal vemt, 3 dienas neko needa, aizbraucām uz Bērnu slimnīcu, kur noņema analīzes ( visas daudz maz normas robežās), uztaisija usg vedera dobumam( Palielināti linfmezgli- tas varot būt no kāda zarnu vīrusiņa, tā pamatoja dr.) Izlaida sistēmas un vakarā gribēja laist mājās. Es uzstāju, ka tomēr gribu papildus izmeklēšanu, ok ielika mus infekcijas nodaļā.(ar domau,ka vēdervīruss) uz to brīdi temeratūras nebija. Es cerēju, ka pieaicinās gastroenterelogu, bet nekā. Divas dienas izpilināja sistēmas un teica, ka viss esot kartība , noteikti bijis vēdera vīrus. Lai gan analīzes bija negatīvas (tika ņemtas fēces) Palaida mājās. Pirms nedēļas bijam pie gastroenterologa vizītē, izrakstīja Gasec (domāts kuņģim), labās baktērijas un enterolu. 3 febrārī uz kobru jābrauc. Tad nu līdz vakardiena dzērām šīs zāles, bet vakar no rīta atkal sākas vemšana, vēma 3x, bija diezgan saguris. Varbūt kādai ir kāds viedoklis, kamēr gaidam izmeklējuma dienu. Esmu vienkārši panikā, nesaprotu kas notiek, nevar tak būt ka bērnam divu mēnešu laikā, ik pa divām nedēļām ir vēdervīrusi. (piebildīšu ka bērnu dārzu neeapmeklē no decembra sākuma)

Lācis

Paziņu bērnam līdzīgi izpaudās celiakija. Tiesa gan bez paaugstinātas temperatūras.

Es iedomājos par to, ka varbūt celiakija, vai kāda nepanesība. Vēl varu piebilst, ka dažreiz pirms vemšanas sāk takā klepot.

viedaminka

Aizvediet vēl pie kāda pēc atsauksmēm laba gastroenterologa un/vai infektologa. Tādos neskaidros gadījumos vairāku speciālistu viedokļi var izrādīties ļoti noderīgi.

Novaly

kriksiss83
Vai un kad ir bijušas "pretcērmju" zāles?

Atbildes uz jautājumiem, kas saistīti ar medicīnu, sniedzu tikai tēmā Bērnu veselība.

Ashley

Tieši gribēju arī jautāt par parazītiem! Vismaz man vecākajai bija līdzīgi. Tiesa gan prettarpu zāles nedevu, tikām galā ar dabīgajiem līdzekļiem

Novembrī visa ģimene dzērām.

Vai analīzēs parādās aknu izmeklējums? Vai bērns nepaliek dzeltenīgs, acu āboli balti? Ko saka ģimenes ārsts, kāds tālākais izmeklējumu plāns?

Asinsspiediens mērīts? Šitā nereti ārstē zarnas gastroenterologs, aizmirstot, ka cilvēks nav tikai zarnas un kuņģis, vemšana var būt arī no galvas

Man lielā meitiņai slikta dūša, vemšana kādu nedēļu pirms kada vīrusiņa organisms cīnās šādi un tad parādās kādu virusa simptomi, bet Jūsu gadījumā nepalikt pie viena ārsta viedokļa, pat nav viņiem īsti viedokļa un neko negaidīt, ja atļauj finanses meklēt kadu privātārstu nu kkā tā.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18425991