Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Mūžīgā mamuta stiepēja

Magma

Neredzu problemu. Naudas pietiek, vel iekrat sanak. Japriecajas, ka vismaz tev laba alga un vari pabalstit savejos.

Ja man mans virs patiktu man nu galigi netraucetu, ka vins pelna mazak, ja kopsumma nebutu problemu galus savilkt.

Jūs galus nevariet savilkt vai kas ir īsti par problēmu? Ja cilvēks neattīstās- nav ko gaidīt no egles banānus...

Hiāra

Patricia L
Bet, ja nu vīra alga 1tkst. un autorei 4tkst. Ko tad?

Cipari pārspīlēti, bet ideja skaidra.

Pēc cāļa svētajiem rakstiem,tad sanāk,ka kopējais ģimenes budžets ir 5 štukas. Vecis var neiespringt, jo lielāko daļu algas ienes sieva.Loģiski arī apmaksā visus rēķinus, vīrs apmēram pāris reizes mēnesī piemet pārtikai.

MieraVejos

Vot es, kā seksiste, autores sāpi saprotu

Jā, es varu nopelnīt, bet lai vīrietis man būtu interesants, viņam jāpelna vairāk

Pārtulkojot vecu aņuku no PSRS laikiem - bez naudas nav vīrietis, bez naudas ir tēviņš

Hiāra

Magma
Es ieteiktu strikti-visus rēķinus uz pusēm, vai sadalīt, Tu maksā piemēram elektrību, telefonu, pārtiku-vīrs komunālos.Sadali apmēram,lai izdevumi abiem uz kopējo mājsaimniecību ir līdzīgi.

Papildināts 10.02.2022 10:32:

MieraVejos
Vīrietis bez naudas tā ir vienkārši draudzene.

Papildināts 10.02.2022 10:33:

efrekia
Aha un iekrājumus veido sieva no savas algas vai ne? Baigais kopējais katls,kad viens negrib un nevēlas iespringt,lai pelnītu vairāk, bet otrs dara visu,lai nauda būtu. Kaut kā negodīgi sanāk.

Hiāra
aha, un tagad mainam vietam - sada situacija viram ieteiktu to pasu? Ja sieva butu ta kura nevelas iespringt, lai pelnitu vairak? Teiktu ka nav godigi ka vinam no savas lielas algas uzkrajumi javeido?
Cala liekulibas klasika - sievietei pelnit kapeikas ir okay, jo vina ir sieviete. Un viram visa nauda jaliek kopigaja katla - nu tikmer kamer vins pelna daudz. Ja sieviete pelna vairak tad kopigais katls vairs nav izdevigs. Sim pat ir nosaukums - mantkariba.

Hiāra

Lilith
Parasti vīrietis ir tas, kurš vairāk vai mazāk uztur ģimeni. Tāds modelis ir iegājies un tur nav nekā slikta.

Mūsdienās gan vairāk ir ģimeņu, kur sievas alga nosedz visu,kamēr vecis tup bezdarbniekos un pavada katru dienu horizontālā stāvoklī, jo neredz jēgu meklēt darbu, tāpat algu nepiedāvā tādu,kā grib.(paziņu vidū ir šāds modelis).

MieraVejos

Lilith

Cala liekulibas klasika - sievietei pelnit kapeikas ir okay, jo vina ir sieviete.
A'ko - es vienmēr esmu teikusi, ka esmu patriarhāla seksiste

Un lepojos ar to!

Kāda man var būt interese par vīrieti kurš ir švakāks, dumjāks par mani?

Spēja nopelnīt parāda viņa spēku, prātu utt.kvalitātes

... bet sieviete... - kur dzīvnieku pasaulē mātītes cīnās par tēviņiem?

Hiāra

Es tieši tāpēc esmu pret kopējiem katliem! Sadala rēķinus uz pusēm un miers mājās. ar atlikušo naudu katrs pats izvēlas ko darīt.

MieraVejos

Hiāra
Mūsdienās gan vairāk ir ģimeņu, kur sievas alga nosedz visu,kamēr vecis tup bezdarbniekos un pavada katru dienu horizontālā stāvoklī, jo neredz jēgu meklēt darbu, tāpat algu nepiedāvā tādu,kā grib.(paziņu vidū ir šāds modelis).
Vo - un vēl skries sasitīs sāncensi, ja tā gribēs viņas dārgumu no dīvāna aizstiept

Papildināts 10.02.2022 10:46:

Hiāra
Es tieši tāpēc esmu pret kopējiem katliem! Sadala rēķinus uz pusēm un miers mājās. ar atlikušo naudu katrs pats izvēlas ko darīt.
Aga - un puisīšus dzemdēs vīrieši, un meitenītes sievietes !

Vot kad būs TĀDA līdztiesība, tad šis modelis pilnībā strādās

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18426527