Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Mūžīgā mamuta stiepēja

Magma

Hiāra

Man draudzenei ir ģimenes modelis, kur vīrs pilnībā nosedz visus rēķinus un sieva par savu naudu nopērk bērniem pārtiku, apģērbu, kā arī nodrošina izklaides. Ja grib jaunus telefonus vai nopietnāku gadžetu-vīrs maksā.Jo tā ir viņa ģimene!

Papildināts 10.02.2022 10:49:

MieraVejos
Pasarg dies no tāda horizontāla guloša bezdarbnieka! Man tāds lidotu jau pirmajā nedēļā no mājas laukā. Nav tāds parazīts vajadzīgs. Jo te nevis meklē darbu, bet meklē iemeslu nestrādāt.

Hiāra
Aha un iekrājumus veido sieva no savas algas vai ne? Baigais kopējais katls,kad viens negrib un nevēlas iespringt,lai pelnītu vairāk, bet otrs dara visu,lai nauda būtu. Kaut kā negodīgi sanāk.

Kad to vīrieti nem ciet un prece nost, tad jau apmeram ir skaidrs vai tas būs mūžīgais dzejnieks ar vaju finansialo iemaksu kopēja katla vai izveicīgs biznesmenis.

Reti jau gadas, ka aprec setnieku un izskolo par veiksmīgu biznesmeni.

vecis tup bezdarbniekos un pavada katru dienu horizontālā stāvoklī, jo neredz jēgu meklēt darbu, tāpat algu nepiedāvā tādu,kā grib.

Nu bet logiski. Nav nekādas jēgas pelnīt mazāk nekā sieviete. Tāpat būs par maz. Kamēr alga nav sievietes alga plus 20 procenti vismaz - jēgas strādāt tādā darbā nav. Arī no sievietes viedokļa.

Baigais kopējais katls,kad viens negrib un nevēlas iespringt,lai pelnītu vairāk, bet otrs dara visu,lai nauda būtu. Kaut kā negodīgi sanāk.

Tak sieviete šajā gadījumā jau arī neiespringstot pelna vairāk. Nav tur iespringšanas.

\  /  _   __ o |  __
\/  |_|_ _\ | |< _\

Hiāra

Vasiks
Nu tādā gadījumā kāda velna pēc sievietei vīrietis? Lai vārtītos pa dīvānu?

Slikti dzīvot var arī viena!

Papildināts 10.02.2022 10:51:

efrekia
Zini, ir gadījumi,kad nezin,kāds būs tas vīrs, plus rozā brilles.

Nu tādā gadījumā kāda velna pēc sievietei vīrietis? Lai vārtītos pa dīvānu?

Nu tiešām - dēļ kam sievietei vīrietis? Tā nav vīrieša darīšana. Šķeit ka neviena to nepateiks.

\  /  _   __ o |  __
\/  |_|_ _\ | |< _\

Hiāra
Nu gadās, tapat, ka gadas labu darbu zaudet vai veselības deļ nomainīt.

Ja vīrietis godīgi strādā savu pilnas slodzes darbu, kurš viņam patīk, un kurš nes sabiedrībai labumu, kurā ir ļoti ierobežotas izaugsmes iespējas, vai arī tad viņš ir nepilnvērtīgs?

Ir daudzas jomas, kuras ir slikti apmaksātas, bet no tā darbs nepaliek vieglāks vai tam nevajag maģistra grādu un/vai profesionālas iemaņas. Pārsvarā tādus darbus strādā sievietes, jo sievietei esot ok pelnīt maz. Liekulība.

Vasiks
Nu tiešām - dēļ kam sievietei vīrietis?

Lai mamutu nestu!

Jā, es jūtos pārgurusi. Ir mazs puika mājās, 1g8mēn. Zemāku dzīves līmeni par esošo vairs negribas, tāpēc nākas rukāt. Nav tā, ka mani ienākumi nāktu viegli, tās ir naktis un brīvdienas, nepārtraukta izglītība. Abi ieguldāmies daudz, vīrs vairāk mājas lietās. Vīrs strādā slodzē parastu darbalaiku.

Jā, var iekrāt. Bet visa mana nauda nonāk kopējā katlā, jo taču gribas skaistu mājvietu un kādu ceļojumu.

Hiāra

efrekia
Mēs nerunājam par veselības problēmām. Runa par veselu vīrieti, kurš nevēlas neko mainīt, autores gadījumā!

Papildināts 10.02.2022 10:56:

Magma
Reāli-ko Tavs vīrietis dod kopējam katlam? Ko viņš maksā? Kādi ir viņa izdevumi un kādi ir Tavi(kas ir kopējie)?

Papildināts 10.02.2022 10:58:

Vasiks
Nu tiešām - dēļ kam sievietei vīrietis? Tā nav vīrieša darīšana. Šķeit ka neviena to nepateiks.

Njā, tiešām šādā variantā labāk dzīvot vienai...

Papildināts 10.02.2022 11:01:

Valdelote1
, kurā ir ļoti ierobežotas izaugsmes iespējas, vai arī tad viņš ir nepilnvērtīgs?

Bet kāpēc viņš nevēlas uzlabot savu finansiālo stāvokli? Kāpēc nemeklē papildus pelņas iespējas,ja gribas augstāku dzīves līmeni?

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18426527