Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

kāpēc vajag pilsētas (sporta) ratus bērnam no 1 gada vecuma?

Dollija

vai tāpēc, ka pilsētas rati ir vieglāki un bērns pats iet?

Lācis

Kur ir rakstīts, ka vajag?

Dollija
Ja nevajag, var taču nepirkt

Man bērns atteicās jau pirms gada vecuma. Visur ņēmu līdzi ergosomu, jo tajā bērnam patika. Iztiekam vispār bez ratiem.

Nu kaut kur taču tas bērns ir jāliek! Sporta ratus paradti sāk lietot tad,kad mazulis vairs neietilpst ratu kulbiņā! Gada vecums tam ir krietni par vēlu! Parasti apmēram 7-8 mēn.vecumā,dažreiz pat ātrāk,ja kulbiņa ļoti maza.Tad,kad bērns vairs nav ar mieru tikai gulēt un skatīties debesīs!

Mama_Bear

Ja rodas šāds jautājums, tātad jums tos nevajag. Ja būs vajadzība, tad arī būs skaidrs kāpēc. Mēs pirkām otrus mazākus ratus, jo mūsu primārie rati aizņēma visu bagažnieku un nebija diez ko ērti salokāmi.

nē, man jau ir Cybex Priam sēžamie, domāju vai vajag Cybex Eesy S, kas skaistās pilsētas, ceļojuma rati, laikam jau nevajag, vienīgāis, ka Cybez Priam sēzamie sver 13 kg, bet Cybex Eesy sver 7 kg

Jautājums vai tam ir liela nozīme mammas ikdienā? Piemēram, poliklīnika, auto, lifts, trepes, tramvajs, visur jau ir jānes, jācēļ

Viss jau ir naudas jautājums, tie būs atkla kādi 200 euro, varbūt la'bak nopirkt labu auto krēslu, ko man arī vajag no 13 kg

LivaN

Vienīgais, kur varu iedomāties traucējošo svara faktoru- ja jāstiepj pa trepēm. Es reāli jūtu, ka mani 12kg rati mani ir smagi, bet pacietību, jo bērns tā pat jau pats braši soļo pa lauku. Reāli kāds pusgads un tie vairs vispār nebūs vajadzīgi. Visur kur ir lifts, ratu smagums vispār neko nenozīmē.

LivaN
man ir 5.stāvs, ratus atstāju lejā, bet visu laiku domāju, ka drīz nozags, gadu gan nav nozaguši, dažreiz atstāju auto

vēl ir apsvērumi, ka mazam auto Cybex Priam sēžamā versija aizņem visu bagāznieku, nav kur pašam mantas ielikt

nezinu, varbūt tomēr kādus lietotus var nopirkt, pilsētai un vasarai

Papildināts 16.02.2022 12:11:

Man nav lifta

LivaN

Nu jā- šajā gadījumā iespējams es domātu par vieglāku ratu iegādi. Man ir 3.stāvs un ka jau teicu- vēl to pusgadu pacietīšu. Jau tagad bieži ejam ārā bez ratiem. Ja bērniņam tikai gads, tad vēl gadu rati būs nepieciešami

Sarmozo

Tad,kad bērns vairs nav ar mieru tikai gulēt un skatīties debesīs

Šis.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18426673