Es noteikti paņemtu kādu dzīvnieciņu, jo dzīvnieki ļoti labi palīdz kaut kādām tādam depresiju lietām, neirozēm, trauksmēm. Bet nu es esmu traka pati uz dzīvniekiem. Visādus gribētu, bet attur tas, ka negribas daudz kaut ko tīrīt. Es laikam ņemtu kaķi. Kaķis vislabāk palīdz pie depresīvām sajūtām un kastīti iztīrīt nav tik grūti.
Nu ar tiem pusaudžiem ir kā ir. Kad vīrs ņēma sunīti, bija noruna, ka abi ar meitu vedīs ārā. Meita, protams izveda varbūt reizi mēnesī. Bija viņai kaķis paņemts, arī grēkoja ar kastītes tīrīšanu, bet iemācījām prasīties ārā (dzīvojam mājā).
Es nezinu, ja pašam ļoti negribas tos dzīvniekus, tad nevajag gan vairs ņemt. Es ņemtu ar domu, ka runāt un atgādināt, lai kopj pati, bet, ja nesakopj, nu iztīrītu un negaustos drausmīgi.
Papildināts 23.02.2022 17:14:
Un ne velti ir bērniem kanisterapija un tādas lietas. Es, kad vedu savu suni uz treniņiem, trenerīte teica, ka ļoti labi, ka mums ir sunītis mājās, lai mans puika guļ blakus viņam un visādi izbauda tuvumu. Jāsaka, ka mans puika tiešām ir kā uzburts un visu laiku grib mīļot to suni un apguļas blakus un var redzēt, kā nomierinās. Man ir arī mājās grāmata saucas - dzīvniekterapija. Vajag to izmantot es uzskatu.