Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Reāli par naudas devalvēšanos

Goglmogl

Sakiet, kā jums liekas, vai tiešām naudai būs faņķiku vērtība drīz? Vai bruks pasaules ekonomika?

Vai tagad labāk pārdot vai pirkt? Vai labāk vispār neko nedarīt?

Priecāties ka nezini kur likt naudu

Mikaa

Goglmogl
Inflācija nav devalvācija, nesēj paniku, tas ir likumpārkāpums.

Par daudz naudas? Nopērc jaunu mašīnu, putekļusūcēju vai uztaisi plastisko operāciju.

Resnā Žurka

Goglmogl
Tu Mordorā vai pie cilvēkiem dzīvo? Tur varētu būt būtiska atšķirība

Ir vienkārši lielāka inflācija kā pie visām krīzēm, tas sākās jau ar vīrusu. Ja daudz naudas, nopērc māju Spānijā. Tur būtu labs ieguldījums.

Inflācija būs. Ticu, ka mēgina mûs ekonomisti uzmundrināt ar divciparu skatļa inflāciju, es šo sareizināju ar 5, vismaz, vesturiska pieredze krīzēs. Nav mirstamā vaina, bet ko zaudēt būs daudziem. Visam šim sekos , ar lielu iesoēju, devalvācija un jauna naudas reforma. Skaidras naudas iekrājumus likvidēju. Viss ir nekustamajā mantā.

Hehe

Sāla. Joda tabletes. NATO kritizēšana. Panika uz nakti Devalvācija no rīta

Adaptols, ja ne Xanax. Nauda kriptā un zobos.

Marso

Ziedo Ukrainai.

lielaiskartupelis

Jā un nē...

Viss iet pa spirāli... Kā piemērs 08. Gads un 09. Gads..

Vienā gadā visiem ķipa naudas daudz un inflācija griežas, otra gada visi bez naudas un deflacija...

Mani šis arī sāk uztraukt. Nē, nav nekādi miljoni, bet tā kā man ir 3 mazi bērni, kas nozīmē, ka šobrīd nekāda normāla strādāšana neiznāk, jo slimo uz riņķi, vēl tās visas kovidkarantīnas pēdējos divus gadus. Tad esmu apzināti krājusi naudu, lai būtu drošības spilvens, ja nu nedod Dievs ar vīru vai vīra darbu (savs bizness) kaut kas. Nav bail palikt bez tās naudas. Ir bail ar 3 bērniem palikt bez drošības.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18427149