Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Kur šobrīd labāk ieguldīt naudu?

Bube777

Summa 20t.Manas domas-nekustamajā īpašumā.Resp.mazā dzīvoklītī ar malkas apkuri.Kādas jūsu domas?Paldies.

Kur tas ir, Rīgā? Tāda māja, visticamāk, būs nepārāk labā tehniskā stāvoklī, un tās dzīvokļu īpašnieki diez vai būs cilvēki, kuri gatavi saorganizēties un veikt nepieciešamos ieguldījumus mājas remontā. Tādēļ tāda ieguldījuma vērtība var zust, sarukt.

FlairZing

puisis180
Un, ja arī izdomā kko remontēt, tad vecajai apbūvei nav gandrīz nekādu iespēju piesaistīt kkādus fondu līdzfinansējumus. Līdz ar to, visas izmaksas uz pašu pleciem. Un apsaimniekošanas maksa ap 3 eur kv.m.

Ja pērk dzīvoklīti, tad vajag pirkt jau renovētā mājā ar regulējamu apkuri.

Es pirktu zemi, kuru var iznomāt lauksaimniekiem, kamēr izdomā, ko ar to darīt

Izklausās labi, bet tā tas nestrādā

Par minēto summmu - ja sanāk, tad kādu vienistabieku kādā piejūras pilsētā vai ciemā. bet ar ērtībām. Lai var vai nu izīret vai pats apmesties, beigu galā.

Ja nesanāk - es šo summmu ieguldītu juvelierlietās (ja tās jau na visas izpirkats). Kompakti un nezūdoši. Vēlams kāda dizainera rotās.

Hehe

Bube777
Kāds ir ieguldījuma mērķis - saglabāt naudas vērtību vai dabūt maksimāli iespējamo peļņu?

Ja ikurāt gribas ieguldīt NĪ, tad 20K var ieguldīt nelielā lauksaimniecības zemes gabalā, ko iznomāt zemniekiem (minimālais l/s zemes nomas termiņš ir 5 gadi), vai arī izmantot pašu atpūtai.

Vēl var ieguldīt arī fiziskajā zeltā komplektā ar labu seifu.

Piparlapa

Hermes somā. Jēdzīgāk būtu iegādaties īpašumu Kurzemes pusē, ja nu vajag evakuēties.

Tagad vislabāk ir pirkt īpašumus ukrainā.

Piparlapa
Un Hermes somu kontrabandas ceļā notirgot kādai RU blogeršai! Dubulta peļņa!

<Martina>

Bube777
Doma ir laba, es arī tā ieguldu! Uzreiz arī dodu uz izīrēšanu, lai nauda nāk atpakaļ. Pieprasījums liels pēc īres dzīvokļiem.

PelePele

ja ir iespēja, tad viennozīmīgi zemes gabals. Nenodeg, nav trubas jāmaina, var iznomāt.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18427153