Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Besis

Ketelin

Varbūt es nedaudz sabiezināju krāsas…

Mājas darbi man pat patīk, jo visu dienu pie datora sēžot ir pat patīkami atpūtināt acis un nedaudz izkustēties. Nav tā, ka vīrs pilnībā nepalīdz, bieži arī mana vaina, ka pati atsaku palīdzību, jo redz “gribas izkustēties”. Kopumā vīrs iesaistās gan mājas darbos, gan ēst taisīšanā. Domāju, ka vairāk ir problēma ar manām emocijām. Respektīvi, tikko kā redzu, ka vīrs ir sliktā noskaņojumā, tad arī man bez maz vai visa diena izbojāta. Esam vairākas reizes par to runājuši, ka ja par kaut ko ir dusmīgs, tad tas nenozīmē, ka tā ir mana vaina, vai ka tas vispār ir ar mani saistīts. Kaut kā svešas emocijas pārāk “piesavinos” un gribu ķerties visiem palīdzēt (ne visiem, bet tuviniekiem).

Ketelin
Palasi par līdzatkarību.

Prot veči uzsēsties uz kakla, oj kā prot. Laulības sākumā es arī ka autore aptekalēju, visu servēju. Ar darbu palīdzēju, mācībām un ko vēl ne.

Papildināts 21.03.2022 20:30:

Un tad ģimenē ienāca bērns un pēc kāda laika arī diagnoze, ka bērns īpašāks. Un tad acis atveras, bet atpakaļ izlaisto vīru iedzīt nevar. Jo viņam tak viss kruti.

Jaunās sievietes, nedariet tā! Esiet sievietes, ne kalpi un ēzeļi.

Piparlapa

Atrunas, ka patīk izkustēties. Izkustēties var arī sporta zālē, pastaigā, klausoties interesantu podkastu vai braucot ar velo, ejot uz muzeju vai šopingā... Ja vīra emocijas nojauc garastāvokli, tad Tev nav pietiekami daudz savas dzīves un interešu, Tu sac izšķīst vīrā

Ivy

Neko nedarīt (..) arī nemāku. Ar šo tad var sākt. Ja pati izgāji cauri, nu i vīrs izies, lai tak cīnās. Stāvi ar karsējpušķīšiem.

Vienlaikus saki, ka nav jau no kā nogurt, nepatīkamie pārdzīvojumi - tādi sīkumi vien, bet zini, citiem pietiek jau ar vienu lietu, lai tā paņemtu visus spēkus - vai tas būtu darbs, vai mācības, vai kādi grūti notikumi. Te tu piesedz vienu ar otru un tad brīnies, ka to čupu nevar pavilkt. Nav jāvelk. Jāsadala pa daļām un visu pamazām.

always forever - on the road (again)

I want to ride my bicycle

Piparlapa

Un, cik saprotu, vēl nav bērnu. Kad tādi būs, sāksies - "mēs pakakājām!" un pēc laika - "kāpēc vīrs aizkavējas darbā?" un "kāpēc mums nav par ko runāt?".

Rokko
Es arī pirmajā laulība biju tikpat stulba. Otrajā - no savām kļūdām ļoti mācos.

Tēmas autorei ar steigu jāizlasa grāmata "Sievietes, kas mīl par daudz ', jo nu tik izteikts gadījums, ka pa gabalu redzams.

Piparlapa

Un vēl vēlāk "es tacu bēērniņiem visu dzivi atdevu, kāpēc nebrauc ciemos pie manis katru sestdienu?"

Piparlapa
Kad būs bērns, tad sieviete ar skaudru un sāpīgu atziņu atskārtīs, ka viņai aprūpē ir 2 bērni. Un ka ģimenē ir tikai viens pieaugušais, diemžēl.

Meauk
Ar gadiem nāk veidums, bet kā man būtu derējis jau sen, ka kāds paņem aiz čupra un iebaksta smadzenes. Mamma tik teica, nu nekas, tīri labs kandidāts. Draudzenēm tā laika tuvākajām apmēram tas pats. Rozā brilles un ka tik uzticīgs un nav atkarībnieks.

Ar vīrieti, kurš nedala atbildību, nav tā drošības aizvēja. Visu varu, protu, bet kur viņa vieta un mana kā sievietes laime?

Fakin gribas tak arī būt vieglai, trauslai, galugalā seksīgai. Skatos uz sievietēm, kuras aiz drošas vīra muguras un kā viņām acis spīd. Viņas par zupas šķīvi un smuku sasuku dabū vairāk atzinības kā es rukādama nonstop 2os darbos un ar bērnu ņemdamās.

Papildināts 21.03.2022 20:57:

Vienu brīdi bio pulksteņa trakumā gribēju otru bērnu. Labi, ka nesadarīju ziepes. Bērnu gribas, bet ne no viņa. Es taču visu zinu un šoreiz būs vēl sliktāk kā ar pirmo. Vispār man arī besis un gribu šķirties.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18427347