Tas, ko es ieteiktu, pievērst uzmanību, lai ratiem ir lieli priekšējie riteņi, citādi ziemā un bezceļos būs nevis pastaiga, bet besīgs, nervozs pasākums. Man bija pumpējami fiksētie riteņi, tik viegli ripoja, ka bija ļoti forši. Vadīšanu piešausies jau pirmajā mēnesī, jo veikalā šķitīs grūti grozāmi. Grozāmie riteņi veikalos baigi forši, bet atceries ka katrs akmenis (nevis flīzētā grīda vai linolejs), kas ir uz celiņiem, ietvēm un zemes ceļiem, būs mazs šķērslis. Pilnie riteņi ir skaļi, pumpētie krietni klusāki un mīkstāk ripo.
Pašai bija Roan Emma, jo negribēju pārmaksāt un kādam pierādīt, ka varu atļauties ko dārgu. Un teikšu, ka nenožēloju nemaz, jo 2 bērni izvadāti un remonts nav bijis nepieciešams, tagad būtu viegli pārdodami, jo ļoti labā stāvoklī. Man līdzīgi kā autorei , nebija jāstaipās.
Lai gan tagad modē ir tumšās krāsas, iesaku prātīgi apdomāt toņa izvēli, jo vasarā šie rati nav domāti saulainām pastaigām un pat ir bīstami, turklāt daudziem modeļiem izbal krāsa jau pēc pirmā bērniņa.
Un jā, vasaras bērniņam liela kulba ir vajadzīga, lai ziemā vilnas vilniņai ir vieta un bērnam kājiņas un galva nespiežas sieniņās.
Kā divu bērnu mamma varu arī ieteikt neitrālu toni, jo dzīve izspēlē dažādus jokus, un ja gadās maza starpība bērniņiem un tie ir dažādu dzimumi, tad lai puikam nav jāčuč rozā, bet meitenei koši zilos ratiņos.
Lai jauks un mierīgs gaidīšanas laiks!