Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

7.klase

ambersun

ambersun

Vai palīdzat 7.klases skolniekam mācībās un mājas darbos? Vai tomēr uzticat darīt visu pašam??

Ikviens dzīvo labi, kamēr kāds nepasaka, ka dzīvo labāk. Tad ikviens sāk dzīvot slikti.

Katram savs

ambersun
Jā, palīdzam, kad jautā.

Pats tika galā. Ja kaut ko neaprot - jautā klasesbiedriem, vecākiem vai skolotājam. Ja nepieciešams, protams, palīdzējām, skaidrorām, piemeklējām tēmas attiecīgas uzdevumi.lv, kur patrenēties papildus.

Un nē, nepārbaudīju, ja bērns uzskatīja, ka ticis galā u nepārbaudīju vai ir izpildīti mājasdarbi - tā ir bērna atbildība.

Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem!

Indza

Tikai tad, ja pajautā. Tas notiek tiešām reti un parasti tikai vienā priekšmetā - krievu valodā. Dažkārt vajadzīgs padoms vai līdzdalība kādā projektā. Ar pārējo tiek galā pats, nepārbaudam un nekontrolējam.

The punishment sometimes don't seem to fit the crime.

Ja kādos vērtējumos parādās rezultāts, kas man signalizē, ka tēma nav īsti apgūta, tad jautāju, kas un kā. Ja nepieciešams kāds no vecākiem izskaidro, pamāca.

Bet mājasdarbus, projektus utt. gan neaiztiekam. Ja mājasdarbā ko nesaprot, tad, protams, palīdzam saprast, bet ne tā, ka sēdēt un kopā mājasdarbus pildīt.

Tikai tad, ja jautā. Bet tas ir diezgan reti.

Nē, neko nepalīdzu. Kontrolēju tikai tik cik sekoju, kas notiek e- klasē.

Katram savs

ambersun
Bet kāpēc jautā?

Mēs laikam uz kopējā fona palīdzam vairāk. Krievu valodā būtu absolūta nulle, ja es regulāri nenodarbotos.

Un kad mājturībā ir jāizvāra zupa - nez, kas tur sanāktu, ja es nepalīdzētu. Un tad vēl tie "mistiskie" projekti, kur pat man ir grūti atrast vajadzīgo informāciju.

Palīdzu, ja palūdz (5.klase). Parasti matemātiku, ja slimojis un nav bijis skolā vai mājturību (šobrīd jāšuj). Bet bērni ir ļoti atšķirīgi. Nevajag nobīties, ja tev ir savādāk.

Gemma

Neatkarīgi no vecuma vienmēr palīdzam viens otram, ja kāds to lūdz. Pat studentam ir derējuši mani ieteikumi, tas priecē, kur nu vēl skolas laikā, kad skolotāji mainījās un ne vienmēr bija tie labākie.

Es priecājos par katru reizi, kad manas zināšanas un pieredze noder, bet bērni skolas laikā vienmēr zināja, ka galvenais ir saprast visu vajadzīgo un nonākt pie mērķa, lūdzot palīdzību, ja vajag.

Tā nu skolas laikā biežāk es bērniem palīdzēju ar idejām, ar skaidrojumiem, ar pieredzi un praktisku palīdzību, ja vajadzēja, tagad biežāk viņi palīdz man ar visādām programmām un ierīcēm, bieži arī ar precīzi izvērtētas informācijas apkopojumu.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18427611