Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Dzīvokļa tīrītāja kaķus ar slapju lupatu trenkāja

RikuRaka

RikuRaka

Pļāpiņai vai psihproblēmai, nezinu. Mana ilggadējā latviete salauza roku un vakar biju noalgojusi ukrainieti.

Viņa vairākas reizes uzšāva kaķiem ar slapju lupatu, uzbļaudama TEBJA MNE TUT NE HVATALO!

Kā jūs darāt? Es nekad nebiju iedomājusies par šo momentu, jo šī ir pirmā reize mūžā, kad to piedzīvoju. Cik man ir nākuši tīrītāji, meistari, elektriķi, nu, jebkas, kaķi, protams, lodā apkārt. Parasti paglauda un pastāsta par saviem.

Tātad. Vai pieteiktā problēma ir cienījams iemesls ŠO cilvēku vairs neaicināt tīrīt?

Русский военный корабль, иди нахуй

Jā, ir pietiekams iemesls. Es neļautu savu mīluli apbižot.

RikuRaka
Var 1x šo izrunāt un definēt savas prasības. Ja atkārtojas, meklē citu mājkopi.

Vienīgais dīvaini - kur Tu pati biji, ja tas bija vairākkārt?

RikuRaka

Es darbistabā strādāju. Da i man kaut kā neērti bija iet un kaut ko teikt, jo tīri tehniski viņi tiešām varēja traucēt. Kā jau rakstīju, šī ir pirmā tāda pieredze mūžā. Plus esmu ļoti miermīlīga un pacietīga. Sapratu, ka sist tak nenositīs.

Kaķu psihologu, šķiet, nevajadzēs, jo neredzu paliekošas sekas nevienam.

Taču aizdomājos

Kāda tik ļoti nocietusies pēc uzmanības, ka jārāpjas uz skatuves, izvelkot Ukrainas kārti...

RikuRaka

Beijinga
Atslābsti. To pieminēju tikai temperamenta dēļ. Vari palūgt, lai NIP tekstā nomaina uz T1 un T2

succubus

wtf ir cienījams iemesls? Pietiekams - jā, noteikti. Var jau mēģināt izrunāt, bet visdrīzāk darīs riebeklības pret kaķiem tev nemanāmāk un klusāk, nevis nedarīs.

magoņmaizīte Berta

Tak stabila vērtība - būt Pret.

Obligāti Prasījās uzsvērt, ka kaķu trenkātāja ir no Ukrainas.

Un, starp citu, dzīvnieki tīrīšanā tehniski tiešām Traucē, un saimniekam obligāti būtu viņi jāsavāc citā telpā. Īpaši, tad ja dzird, ka traucēšana un reakcija uz to reāli Notiek, bet saimnieks klapē ar ausi, ne savāc dzīvniekus, ne aizrāda par sišanu un bļaušanu.

P.S. Kā darbistabā strādājot var redzēt, ka blakusistabā kaķim tiek uzšauts un ar kādu priekšmetu?

Mute domāta tam, lai tajā lietu aukstu alu, nevis censtos katram muļķim pierādīt pašsaprotamas lietas

Paskaties uz savu parakstu, ak nelaimīgā!

Un te bomba! Ukrainiete!!!!! trenkā to kaķi. Arī jautājums- citādi nekā nevarēja uzrakstīties? Ja par tēmu- kaķus, kas traucē, patrenkāt drīkst, tos neaizskarot un neraustot aiz astes.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18427623