Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Pusaudzis un brīvdienas

Liona

Man pusaudzis katras brīvdienas čīkst- ko mēs darīsim brīvdienās. Es vispār nesaprotu kādas izklaides iespējas ko var darīt- dabas takas, pastaigas nepatīk, ciemos braukt nepatīk....bet kaut ko gribot, kad jautāju ko, atbild- nezinu.

Kino, boulings, slidotavas, batuti...pirmais, kas nāk prātā...bet vispār - kā pusaudzim ar draugiem?

RudensRoze

Oi, tas tāpat kā gribu ēst, ko tieši gribu nezinu, bet neko no piedāvātā.

Manai pusaudzei - sportiskas aktivitātes ( izbraukt ar riteni, skrituļdēli, skrituļslidām, uz peldbaseinu, uz batutiem ). Ekskursijas un dabas takas- jā, bet vēlas, lai kompānijā ir vēl kāda vienaudze, mēdzam saorganizēties ar kādu draugu ģimeni. Tā pati ciemošanās. Kādreiz kino. Kādreiz ģimenē filmu un našķu vakars.

RudensRoze

Oi, tas tāpat kā gribu ēst, ko tieši gribu nezinu, bet neko no piedāvātā

Tik precīzi.

Šovakar teicu, vai nu lai pati izdomā mo, vai arī nekā nebūs.

Eh, laimīgie!

Mans pusaudzim tik galvā treniņi, draugi un dators. Retu reizi varu izspiest kopīgu atpūtu. Parasti es činkstu, ka pietrūkst kopīgie atpūtas pasākumi.

adatainis

Es centos nepieradināt, ka visas izklaides ir tikai ar palielas naudas tērēšanu. Šodien iesim vienkārši staigāt, kaut kādā brīdī uzēdīsim kaut ko. Aizbrauksim uz Ziemeļblāzmu Igo izstādi apskatīties. Iesim gan arī uz ZOO, bet tur mums gada abonements (mīļa pastaigu vieta).

Draugi arī kādu dienu būs, kādu dienu ies viens staigāt. Būtu silts, brauktu ar velo.

Rudenī būs 15.

Indza

Mans pusaudzis vislabprātāk nosēdētu visu dienu pie datora un telefonā, un jautājumu "kādi pāni brīvdienām" uzdod tikai tad, ja grib sarunāt kādas aktivitātes ārpus mājas ar draugiem.

Mēs arī neesam no tām ģimenēm kas katras brīvdienas kaut kur dodās, kā arī nav uzstādījuma, ka visur ir jābrauc/jāiet visiem kopā.

The punishment sometimes don't seem to fit the crime.

Es būtu priecīga, ja mans pusaudzis čīkstētu- ko mēs darīsim brīvdienās.

Parasti mums ir plāni, kādas aktivitātes sadomātas, bet pusaudzis ar varu un pierunāšanu jāvelk ārā. Kad jau izvilkts, tad jau piedalās un tīri priecīgs. Bet kamēr līdz tam tiek, nervi beigti.

Citādi, ja kaut kur neiziet ar draugiem, tad būtu ar mieru visu dienu telefonā vai pie datora tupēt.

Neticu, ka tēmas autorei ir bērns pusaudzis .

Lērumam pusaudžu nav draugu, un tas ir normāli. Retajam paveicas atrast cilvēkus ar kopīgām interesēm un vērtībām, vecumā, kad vēl pats ir apmaldījies un intereses mainās tik strauji.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18427919