Viens nav cīnītājs, turpina tēmu , im back!

Lieliskaasieviete

Slēdza Lieliskaasieviete: "Viss labi".

Uzrakstīju iesniegumu policijā. Diemžēl tuvošanās liegumu man nedod, to tikai ar tiesu iespējams iegūt. Situācijas apraksts, viss ir dokumentēts. Šodien exi nopratina. Vakarā beernudaarzaa ir pasakums vecākiem, vins būšot. Esmu viscaur vinu noblokeejusi, izņemot prasto telefonu.

Grafiks par saskarsmi buus gatavs riitdien.

Kaut kaa taa..

Papildināts 20.04.2022 11:45:

...nepieminu , vai teicu, auto bija uzstadiita noklausiisans ieriice, exis pats atklaaja, jo nervi neiztureeja klusiities, ko meita pa vinu domaa. Abi beerni dziivo ar mani, lieljai meitai nacs mainiit skolu pašā maaciibu gada beigaas , bet tas uz labu.

Lieliskaasieviete
Nu jums tur jautri

Meauk
Jā, kārtīgs turku seriāls.

Papildināts 20.04.2022 11:55:

Man trūkst ideju, ko varu darīt lietas labā. Vienīgais, komunikācijas nogriešana, nekāda saskarsme dabā.

Lieliskaasieviete
Nu tā arī jādara - viss jāsamazina līdz minimumam. Satiekoties uz ielas vai PII - ātri jātiek vaļā, neiesaistoties nekādās diskusijās.

Lieliskaasieviete

Vakarā beernudaarzaa ir pasakums vecākiem, vins būšot.

Viņš līdz tam bija regulārs b/d pasākumu apmeklētājs? Man tādas aizdomas, ka vienīgais kāpēc tur ies, lai enerģiju sasmeltos Tevi provocējot. Es kā cilvēks no malas saku - neej, izdomā vienalga ko, kāpēc netiec.

Lieliskaasieviete
Tas labi, ka bērni dzīvo ar tevi. Tas ir ļoti pareizi!

solar wind

auto bija uzstadiita noklausiisans ieriice, exis pats atklaaja, jo nervi neiztureeja klusiities, ko meita pa vinu domaa.

Zel, ka tu to nezinaji ieprieks. Varetu paelsot un aptelot sexu masina ar tipa jauno pieludzeju lai lec gaisa

Uz beernu pasaakumu neiesu vispaar, nozudiisu no perimetra. Vispaar izjuutu lielu trauksmi visu dienu, par iespeejamo saskarsmi ar ex . Kur nu veel prieksaa visas beernu lietas, atdot, sagaidiit.

Papildināts 20.04.2022 16:11:

Un man paliek sevis zeel, ka taada cirvja deel taadi krenki.

Papildināts 20.04.2022 16:12:

solar wind
Taapat uzleca, kad padzirdeeja, ka vasaraa meita naak pie manis dziivot, tik maciibu gads jaanosleedz.

SanSu

Lieliskaasieviete
Tagad noklausīšanās ierīce ir novākta? Policijai vajadzēja parādīt.

kino

Lieliskaasieviete

Avatārā ir tava bilde?

Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. /Mark Twain/

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18428035