Lieliskaasieviete
Pēc šķiršanās plosās daudz un dažādas formas, atziņas un vēlmes. Jo sevišķi, ka tik daudz gadu piedzīvots un pārdzīvots, un arī ir tik daudz atziņu, ka ir bijušas skumjas un sliktas lietas. Tas viss ir normāli, to visu pārdzīvot un izdzīvot. Vēlams ar psihologa palīdzību.
Saprotu, ka gribas taisnību, bet te nekāda taisnība nav iespējama, jo jau sākotnēji viss tika salaists dēlī ar to, ka sieviete maz domāja par savu labklājību, bet visu tikai ģimenei... A ģimene ta jau no sākta gala bija destruktīva un disfunkcionāla. Un tāpēc arī vairums zaudējumu, jo nebija tāda veselīga egoisma un vēlmes likt savas intereses un vajadzības augstākā vietā par iepriekš pēdējo....
Man ļoti patika kādreiz labas advokātes ieteiktais aiziet uz konsultāciju jau pirms laulības slēgšanas. Daudzām sievietēm būtu dikti noderīgi.
Papildināts 25.04.2022 21:12:
Nevis konsultēties ar advokātu tikai tad, kad vajag šķirties.
Papildināts 25.04.2022 21:16:
Tad jau ir daudz par vēlu.
Es pat nezinu, kā lai vēl ieborē sievietēm neieguldīties svešā īpašumā, pirkt vairāk lielas un kustamās mantas, nevis visu savu algu ieguldīt pārtikā, apģērbā un sadzīves ķīmijā utml. rakstura precēs, kur nauda tiek vnk patērēta, kamēr vīrieši pērk lielas un vērtīgas mantas.
Ja bija runas par ieguldījumu atgriešanu - varējāt jau nākamajā dienā vai citā tuvā laikā noformēt pie notāra kaut vai aizdevuma līgumu par minēto summu utml.
Papildināts 25.04.2022 21:20:
Bet, es no sirds jūtu tev līdzi un virtuāli apskauju!
Tu tiksi ar šo visu galā, tu to pārdzīvosi un kļūsi dzīvesgudrāka!