Viens nav cīnītājs, turpina tēmu , im back!

Lieliskaasieviete

Slēdza Lieliskaasieviete: "Viss labi".

Lai nu kā, es gribētu pateikt tēmas autorei, ka brīvība no šādām attiecībām, savas un bērnu mentālās veselības nosargāšana ir pats svarīgākais. Un pat ja par to ir jāmaksā tik augsta cena, - tās ir tā vērts.

Arī tā visa vērts ir dzīvot īrētā dzīvokli un papildus sameklēt psihologa palīdzību sev un bērniem.

Brīvība un garīgā veselība, mazāk trauksmes un negatīvā stresa - tā ir vislielākā prioritāte.

paroleparole
No kurienes nolasās, ka esmu ar zemiem ienàkumumiem. Man ir sava firma, strādāju attaalinàti. Pēdējie divi rēķini uz 5 tk. Citu mēnesi 3 tk. Citu meenesi 2 tk. No tà maksàju sev algu. Pilnus nodoklus, iireeju dziivokli, telpas un cik varu, norakstu izdevumos, to ko nevaru izcelt no firmas ( benziins, gaaze, meebeles, sadziives kiimija, kanceleja utt ).

Papildināts 26.04.2022 19:26:

Bankai iesniegumu par galvotàja statusa pārskatīšanu nosūtīju jau vakar.

Papildināts 26.04.2022 19:31:

Man iet viļņveidiigi, sobriid iireeju, gribeetu iegaadaat savu. Jo kaadam palika viss, a man jaaiiree. Protams, škrobe. Dod dievs, ka turpmaak arii varees nopelniit. A ja nu ne. Ir bažas pa naakotni, kaa nu ne.

Papildināts 26.04.2022 19:37:

Un tāpat, es jūtos laimīgāka kā jebkad, bērni priecīgi, mums ir plāni. Aprīkojam dzīvokli. Viskur braukājam.

Papildināts 26.04.2022 19:40:

ellevoods
Ok, ok, bruģi viņš uzlika tikko, tur ir mana nauda puse. Par mébelèm atrunàjám, ka lai sūtu čekus, kad pērku jaunas sev, viņš taa atmaksāšot.

Papildināts 26.04.2022 19:43:

paroleparole
Tàpèc ka biju tik iedzīta stūrī , ka likās viņš man nedos šķiršanos, izgàju uz vislabàkajiem noteikumiem viņam. Lai tik viņš nesacepas, lai nenorauj bremzes.

ellevoods

Lieliskaasieviete
Viss ok, es laikam tā neprasītu un nestādos priekšā vai tiesa atzītu tādu prasību. Bet, ja viņš ir piekritis, tad viss ok un labi, veiksmes

Par galvotāju - banka prasīs, lai īpašnieks/kredītņēmējs raksta iesniegumu. Dažus mēnešus atpakaļ mēģināju šo triku - pašai risināt, man neizdevās, diemžēl. Galvojums kā saistība gandrīz vai ir stiprāks par pamata saistību.

ellevoods
Es neesmu nekad dzirdeejusi, ka kads tiktu vala no galvotaaja statusa. Man atliek visticamak gidiit, kd vins paardos maju.

Papildināts 27.04.2022 08:47:

Summa liela , lai arii ieķilāts ir dziivoklis, zeme, plus esam pat divi galvotaji, vina mamma, nu jau pensionare .

Lieliskaasieviete
Var. Tikai visām pusēm jāpiekrīt, tas nav tikai galvotāja un bankas jautājums. Turklāt "palicējam" tas nav ļoti izdevīgi. Atgādinu vēlreiz - jāskatās katras bankas noteikumi, kā arī kredīta situācija.

Papildināts 27.04.2022 08:55:

(Mana pieredze, tāpēc saku, ka var.)

paroleparole
Nu tas paliceejs nebuus ar mieru maksaat lielaakus %. Es saprotu, par ko runaa.

Papildināts 27.04.2022 09:03:

P.s. Vakar vakaraa saneemu 100 eur kontaa no ex. Negribas uzpliities, bet tomeer , gribeetu zinaat meerki, kam? Beerniem? Pa bruģi atmaksaa pa daļām, hz

Lieliskaasieviete
Es neesmu nekad dzirdeejusi, ka kads tiktu vala no galvotaaja statusa
Var tikt vaļā. Pašas pieredze.

Bet jā, tur visiem trim jāpiekrīt un kredīta maksātājam tas nav baigi izdevīgi. Un arī banka var nepiekrist.

Lieliskaasieviete
Neesmu bankas pārstāve un nebiju galvotāja. Nē, viss nav tikai procentos, ir citi mainīgie elementi, kas "palicējam" mainās un viss atkarīgs no tā, kā tas, kurš vēlas tikt prom, visu pamato. Es sākumā biju pret, bet beigās tomēr bija izdevīgāk palikt vienai atbildīgajai par kredītu. Vēlreiz saku - neizdari savus secinājumus, tie var būt greizi.

paroleparole
Ok, ņemšu veeraa.

ellevoods

Lieliskaasieviete
tas kredīts, visticamāk ņemts treknajos, jo tik daudz galvotāju piekabināti. Ja kāds galvotājs iet prom, atlikušajiem proporcionāli jāpierāda, ka ienākumi palielināti un bankai viss safe. Ņemot vērā, ka tur vēl ir pensionārs, garantēju, ka banka nepiekritīs. Man tas pats stāsts.

Man gan izdevās nopirkt savu īpašumu ar visu galvojumu, bet tas prasīja vaiga sviedros pusgadu bankai pierādīt, ka es to varu atļauties ar visu galvojumu, kas nav maza summa.

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18428035