Viens nav cīnītājs, turpina tēmu , im back!

Lieliskaasieviete

Slēdza Lieliskaasieviete: "Viss labi".

Lieliskaasieviete
Labāk tomēr lai to bērnu, mazāko, jebkurš cits arī pieskata, kaut vecmamma. Varbūt tā jūs drošāk. Bērns vēl tādā ļoti mazā un nedrošā vecumposmā.

Beatrise11

Vispār priecājos, ka tev būs palīdzība no Martas centra, viņi ir pieredzējuši šajās situācijās un palīdzēs risināt šos jautājumus.

Nu ja mamma tika piesaistīta, tad nebrīnos, ka tava vecākā meita arī tiek vairāk iesaistīta pieskatīšanā. Šādi vīrieši pieraduši paļauties uz sievieti, kamēr bija kopā, tad nu mēģina tagad kādam citam deleģēt.

Ja godīgi, manam dēlam (tieši tas pats vecums) bija viens 4 uz liecības un pāris 6, un ar to visu viņš e-klases analītikā bija 3.no beigām. Ļoti augstas atzīmes bija viņa mīļajā matemātikā un datorikā. Vienkārši klases kopējā atzīme ir augsta, gandrīz 8 balles. Tad nu sarunājām, ka nākamgad vairāk pacentisies.

Papildināts 02.06.2022 15:04:

Meita tēvu brīžam uzrunā vārdà, nevis pa tēti..

Beatrise11

Jā, bērns ir tas, kurām jāmainās..

Ui, kā viņam tos varmāku pāraudzināšanas kursus prasītos, viņi ļoti labi tur māk strādāt ar šādu sviesta dzīšanu.

Lieliskaasieviete
Pēc vakardienas sarakstes nevajadzēja šodien neko vairāk rakstīt.

Man nav īsti saprotams, ko meita īsti grib. Ja negrib braukt, kāpēc raksta ar sašutumu, ka viņa pie viņa nebrauks???

Meauk
Nee, tas viss bija vakar. Vina grib braukt daźreiz, bet ne katru ned.

Papildināts 02.06.2022 15:18:

A varbuut vispaar negrib kontaktu ar vinu, bet baidas teikt.

Papildināts 02.06.2022 15:18:

Es to veel neesmu sapratusi.

Izsaktās, ka tēvs mēģina bērnu sodīt, jo situācija nerisinās pēc viņa iegribām.

Ja nebūs precīzi tā, kā viņš teiks, tad nebūs nekā. Kompromisu nav.

Skumīgi. Man bērna žēl, saprotu, jo man pašai bija stipri līdzīgi.

krisdoliite
Jā, vinš pateica, ka nemaksās par nometni, pulciņiem, jo pohodu meitas viņam nav.

Papildināts 02.06.2022 15:26:

Uz ko es meitu mierinu , ka esmu es in ar visu tiksim galā arī bez viņa.

Lieliskaasieviete
Traki.
Ja vien ir kāda iespēja, meitai būtu lietderīgs psihologs. Būtu kaut vai kāds cilvēks no malas, kas pasaka - šis nav ok. Bērnam var būt sēras, sāpīgi, viņa vēl nav nobriedusi, kā personība, dusmas teorijā var pavērsties pret Tevi, neloģiski, bet cilvēki mēdz rīkoties neloģiski.

krisdoliite

Lieliskaasieviete

Jā, ir traki, ka šādi tiek nestas ārā smadzenes nenobriedušam pusaudzim, manipulēts ar viņu un tiranizēts ar atteikšanos maksāt par kādām nometnēm utml. Un tiek sēta uz nebēdu atkal slavenā vainas apziņa meitai, ka viņa tik slikta utml.

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18428035