Paldies visiem par ieteikumiem 
Es ļoti labprāt to visu neņemtu nopietni un vispār būtu priecīga, ja meita negribētu pelnīt naudu. Jo lieliski apzinos, ka pati viņa neko nenopelnīs un man tajā būs daudz jāiesaistās. Tik traki kā iesaistīties etsy es noteikti negribu, bet nešķiet arī pareizi nocirst saknē bērna vēlmi pamēģināt sev nopelnīt kādu eur.
Vispār viņa man slinka un viss ātri apnīk
bet par to pelnīšanu jau ilgu laiku runā. Ja jau tik ilgi runā, tad ir vien man jāiesaistās un jāmēģina kā palīdzēt. Vismaz es uzskatu, ka tas ir mans mammas pienākums - atbalstīt, nevis demotivēt.
Sarunājām, ka vasarā varēs tirgot zemenes, mellene, avenes. Tāpat mēs paši daudz ēdam svaigās ogasun bieži izmantojam iespēju aizbraukt paši uz maksas laukiem salasīt. Protams, ka viņa man 1kg salasīs
bet lai jau mēģina. Man pat gribās, lai viņa izjūt, ka tas ir grūti. Ka nav tā - čiks, un nauda kabatā! Ka to kilogramu diezgan liels čakars salasīt.
Pagaidām ogu vēl nav, mēģināšu atrast internetā kādus interesantus nieciņus, kurus uztaisīt. Vēl vannas bumbas, ēdamie slaimi un kas tur vēl tika pamanīti. Bet mēģinu skatīties ko tādu, kur man nebūtu jāiegulda pārāk daudz laika.