Ģimenē nav finansiālu problēmu, tas noteikti nav iemesls bērna vēlmei pelnīt. Arī kabatas nauda diez vai ir iemesls.
Kad jautāju, kāpēc grib pelnīt naudu, saka, ka grib savu naudu, Jautāju - ko pirksi? Saka, ka nezin. Vienkārši grib pelnīt naudu. Es sliecos uz to, ka tiešām vienkārši grib justies liela. Jo jūtas superlena par sevi, kad var drīkst VIENA ieiet veikala nopirkt saldējumu ( mēs stāvam pie ieejas durvīm ārā, mazais miesta veikals, nevis lielais Rimi?maxima), vai kad pati var no Wolt kurjera paņemt pasūtījumu
vai noŗēkināties par kaut ko, kad mums atved pirkumus uz mājām. Ļoti patīk viņai justies lielai 
Par maksāšanu par mācībām vai mājas lietām. Ir man nedaudz bažas par to. Gribās, lai viņa apzinās, ka jāmācās, jo tas dos labumu viņai. Nevis tāpēc, ka es par to maksāju.
Par šķi lūpā - nu... man ir slinkais bērns
neticu, ka aizrausies ar pelnīšanu. Domāju, ka pamēģinās, aplauzīsies un viss 
Šajā nedēļas nogalē mēģināsim kaut ko uztaisīt un mēģināsim salasīt kādas zāļu tējas nedaudz. Pie reizes būs izbrauciens pie dabas 
Papildināts 12.05.2022 09:16:
Par mājas darbiem no otras puses - man bērnība vecmamma maksāja par vaboļu lasīšanu no kartupeļu lakstiem. Un neizaugu es tāda, kura vecākiem/vecvecākiem nepalīdz
Grūti saprast, kāda ir tā pareizā pieeja.