Sveikas.
Kā īsti ir, gara kleita uz 9. kalses izlaidumu nav par šiku?
Jūsu viedokļi?
Sveikas. Kā īsti ir, gara kleita uz 9. kalses izlaidumu nav par šiku? Jūsu viedokļi? |
|
![]() |
Man labāk patīk līdz celim un kupla. |
Parasti jau vadās pēc etiķetes, izlaidums ir dienas oficiāls pasākums un vakarkleita nebūs īsti piemērota. |
|
Kleitaa |
|
Kleitaa |
|
Vai ta` 9.klasē meita pati nenosaka, ko un kā vilkt uz izlaidumu? |
|
https://lv.factcool.com/product/product?product_id=951198 pieklājīga garuma kleita, bet ar savu šarmu KašķaKK - strīdēties ar sievieti var tikai tups bikšainis, jo normāls vīrietis to nedarīs, vienalga būs zaudētājs, pat tad, ja viņam, kas ir ļoti retos gadījumos, būs taisnība. tema/18219142-strideties-ar-sievieti-vai-vajag-un-ka-to-darit/ 18.10.2014 |
|
Bebrite protams, ka nosaka, kur es rakstīju, ka es vai kāds cits noteiks ko vilkt?! Es lūdzu viedokļus, jo bērnam patīk gan/gan. |
|
![]() |
9.klasē ir redzēti dažādi tērpi, sākot no balles kleitām ar šlepi un vakara frizūru līdz ''ala treniņtērpam''. manai meitai bija kleita līdz celim gan 9.klasē, gan 12. jāteic, jo ''vecāks'' izlaidums, jo pieticīgāki (ar to es nedomāju - atkailināti vai īsāki) tērpi. |
Es ieteiktu pusgaru, tad nebūs sajūta, ka par šiku. |
Copyright © 2019 SIA "Cālis.lv".
Ievietotās informācijas (vai to daļu) kopēšana vai izplatīšana bez www.calis.lv administrācijas rakstiskas atļaujas ir stingri aizliegta.
Rakstiet administrācijai | Reklāma | Noteikumi | Saistību atrunas un privātums