Jauna ēra
Ir, ir tā - uzvalks vecmodīgs un mamma arī, ha. Viņam patīk tās īsās, nu riktīgi īsas uzvalku bikses, kuras man savukārt nav pieņemamas, jo pats ir no garo cīsiņu kategorijas. Drēbju skapis izskatās ar ļoti plašu izvēli, paldies ! Un ja vēl kurpes ar turpat var dabūt, tad vispār super ! Dziļa pateicība visām par padomiem un idejām
9. klases izlaidums. īsu vai garu kleitu?
Kleitaa
|
|
![]() |
Un vēl iedrošinu, ka garo cīsiņu kategorijā esošajiem tur uzvalki ir, tikai jādodas drīz, kamēr tauta vēl guļ. Optimists optimistiem optimists. |
Andreea Es vispār biju šokā, kad biju vienā 9.klases izlaidumā, meitenes vienkārši šausmas! Kleitas knapi sedz dibenu, kurpes uz 12 cm papēža, kājas ceļos līkas, jo iztaisnot nevar, mēģina staigāt, žēl skatīties. Ļoti nobrīnījos par to bezgaumību! Tad jau tiešām kedas labākas |
|
Jauna ēra |
|
![]() |
Andreea Bet es esmu pret pārklasisku uzvalku. Manam čalim bija casual bikses (ne džinsi), baltas botas, krekls, trikotāžas gaiša žakete. |
![]() |
Andreea Upene |
Meita man latviete - praktiskā. Peek&Cloppenburg izvēlējās šo modeli, tikai tumši zilā krāsā: https://www.peek-cloppenburg.de/montego/damen-etuikleid-mit-guertel-marineblau-meliert-1473784_12/ Pirms tam ir bijušas kleitas no guntina.com Diemžēl pēc Covid vairs nav klātienes veikalu, kur piemērīt. |
|
![]() |
sunflower |
![]() |
kleita vienalga kāda, tur traumas nedabūs Pārāk šaura kleita, ar kuru jāuzkāpj pa pakāpieniem ir pirmais solis un kritienu. Var gadīties arī traumas. |
sunflower |