Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Cenu celšanās un alternatīva

laukupele

Susuriic
Nopelnīt vairāk ir tāds duāls jēdziens. Varētu domāt, ka cilvēkam, kam ir izglītība, iemaņas, viņa KVALIFICĒTAJĀ darbā maksās vairāk , ja centīsies. Vairāk nopelnīt-vairumam ļaudis ir strādāt vairāk, kas līdzi nes izjukušas ģimenes, stresu un depresiju. Paldies. Es tomēr pieturos pie domas, ka lielākā vērtība esmu es pati un mans laiks, mana ģimene. Faktiski vienīgais, kas atliek-izlemt ko man jadeleitē iz manas dzīves, ja pienāks X stunda arī manam dzīves veidam un ģimenes ienākumi sāks šķist daudz par mazu. Patreiz jūtu tikai cenu kāpumu, bet manu dzīvi tas neietekmē.

laukupele
Tagad 5 mēnešus vaimanāsim? Būs atbalsts trūcīgākajiem. Pārējie pielāgosies

Jazz_
Vaimanāt vispār nav jēgas. Bet nenoliedzami šada neskaidrība (klusums no mūsu valdības puses) liek cilvēkiem raizēties. Jābūt ļoti atrautam no realitates, nu tadam kāpostu baltenim, lai nedomātu par perspektīvu. Un tas savukārt arī rada spriedzi un nervozitāti

chibuchabuchib

Man arī sajūta, ka politiķi gatavojas tikai vēlēšanām un šī būs ļoti skarba ziema.

Pagaidām no pāris cilvēkiem, kas ir mazturīgie, esmu dzirdējusi, ka nekādu bažu nav, visu tak nosegs. Tad vēl priecājas, ka tik daudz pabalstu kā nekad (nu nav jau tā ka baigi daudz, vnk cilvēki ir ļoti pieticīgi dzīvojuši līdz šim). Es saku, lai pietaupa, bet atkal esmu lūzere, kas sola krīzi.

lielaiskartupelis

laukupele

Īstā vieta kur diskutēt, te vairumā sēž tādi paši gudrīši.

Dzīvo kaut kādā burbulī un tālāk par savu durvju priekšu neredz...

Te 101 kašķis ienākumu tēmās par un ap cik gan viss ir veiksmīgi un ja kas iebilstams brauc prom...

Izskanēja versija, ka līdzīgi kā iepriekšējā krīzē, valsts sektoram par kādiem20% varētu mazināt algas. Vecā labā jostu savilkšana.

lielaiskartupelis

dezavu
Kamēr kovid apgāde strādā neko nemazinās, bet manas domas, ka paģiras būs sāpīgākas pa 09. Gadu.

Bet nenoliedzami šada neskaidrība (klusums no mūsu valdības puses) liek cilvēkiem raizēties.
Un ko tai valdībai darīt? Ir ģeniāli risinājumi? Aizņemties un iedot katram naudu, lai mūsu mazbērni nesaprot kā tos parādus atdot?

Papildināts 23.05.2022 14:28:

es gan tā domāju, ka mazturīgām grupām nopietni kompensēs, pretējā gadījumā sāksies sociālā katastrofa, jo šis pieaugums ir abnormāls.

Arī iespējām kaut ko kompensēt ir robežas, lai kādam kaut ko iedotu, tādam citam būs par to jāmaksā....

Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem!

Bet ne jau politiķis maksās tavus rēķinus!

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18428751