Čiekurkalna attīstības biedrība tviterī pirms dažām dienām priecājās, ka šogad kanalizācijauun ūdensvadu šogad būvēs, kur nav. Man bērnībā likās, ka pilsētā ūdensvads un kanalizācija ir norma. Bet tad nāca kultūršoks, ka tas viss var būt lauku ciematā, bet nebūt pilsētā, pie tam pat Rīgā un nebūt ne nomalē
Cenu celšanās un alternatīva
laukupele
![]() |
|
Daļā mājokļu noteikti nav kanalizācijas. Pati tādā līdz 18 gadu vecumam dzīvoju. Toties tagad pat laukos projektu ietvaros ir izbūvēts ūdensvads un kanalizācija. |
|
![]() |
Resnā Žurka Jāatšķir centralizētais ūdensvads no ūdensvada vispār. Šajā tēmā drīzāk ir runa par jebkuru mājoklī ievilktu ūdensvadu un kanalizāciju. T.i., man nav centralizētā ūdensvada (arī piederu pie Rīgas "čuhņas" ace Ja kāds nesaprata - ironija. Būtu priecājusies, ka nav nepieciešami sociālie pabalsti. Ienākumu nodokli var atgūt, ja ne citādi, tad veicot iemaksas pensiju fondos. Izdevīgi tiem, kas nav ļoti jauni, jo no 55 gadiem jau var ņemt ārā. |
![]() |
Es ar nekvalificējos pabalstiem. Ja šis viss ar pabalstiem izies cauri, tad neapskaužu soc.dienestus. Opsā lillā, abi gali pillā. Sukā, runcīt, kažokā. |
Katram savs |
|
![]() |
Katram savs |
Resnā Žurka |
|
![]() |
eseni |
MazaisMurmulis Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem! |
|
Namejs |