Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Aizdevumi pret ķīlu

Burkans

Sveikas!

Vai kādai šeit ir bijusi pieredze ar kredītiem pret ķīlu? Interesē šādi aspekti.

• Vai šādi kreditori izsniedz aizdevumu, ja tev jau ir aktīvi paradi ātrajos kredītos?
  • Kā īsti viņi dod to aizdevumu? Kur ņem naudu? Es lasīju, ka viņi sākumā pārdod tavu īpašumu kaut kādām firmām lai saņemtu līdzekļus priekš aizdevumam. Tā ir taisnība?

Neņem neko. Mēģini nopelnīt un pamazām maksāt iepriekšējos parādus.

• Cik strikti viņiem ir ar apmaksas datumiem? Zinu, ka atrājos kredītos var kavēt ar maksājumiem – viņi, protams, zvanīs un lamās, bet nekas traks nenotiks.
  • Vai kādai ir bijusi pozitīva pieredze tieši ar aizdevumiem pret ķīlu? Es baidos, ka es visu godīgi izmaksāšu, paies gadi un pēkšņi man izsniegs kaut kādu traku rēķinu, jo neesmu tur kaut ko izlasījis, kas bija rakstīts ar mikroskopiskiem burtiem. Vai tā varētu būt?

Ļoti ātri vajag [i]štuku[/i].

Labāk pārdod to, ko gribi ķilāt. Te būs procenti ne pa jokam

Burkans
Štuks jau nav nekas liels

Aizej pāris nedēļas pastrādā sezonas darbos- lauksaimniecībā un nebūs nekas jāaizņemas.

Sveiki. Tas tiešām ir ļoti dīvaini, un šī notikumu gaita var negatīvi ietekmēt jūsu kredītreitingu. Ja jums steidzami ir nepieciešams aizņemties naudu, tad es iesaku jums apskatīt vietni, kur viņi dod aizdevums uzņēmumiem. Man šķiet, ka viņiem nerūp jūsu vērtējums, un vissvarīgākais ir tas, ka jūs šo naudu atgriežat laikā un jums ir algas konts.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18428931