Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Šahs vai dambrete pirmklasniekam Rīgā

themine

themine

Sveiki! Kāda pieredze, kas piemērotāks pirmklasniekam šahs vai dambrete? Vai abi sporta veidi vienlīdz sarežģīti? Kā arī interesē, kur Rīgā notiek nodarbības. Rīgas Šaha skolu zinu, varbūt vēl ir kādas vietas, ko varat ieteikt?

pumpucis

themine
Rīgas šaha skolai ir filiāles daudzās skolās, t.i. nevajag braukt uz pašu skolu. Dambrete šķiet ir Skolēnu pilī.

dandelion

Es ieteiktu šahu. Rīgas Šaha skola. Bērns spēlē trešo gadu. Draugiem bērns spēlē dambreti, savā vecuma grupā 2.Latvijā, bet mans mierīgi apspēlē

Papildināts 13.09.2022 03:27:

Šahs ir daudz, daudz sarežģītāks.

Dambrete šķiet ir Skolēnu pilī.
Jā, mans puika kādreiz gāja.

Šahs ir grūtāks, manuprāt. Bet jāskatās, kas pašam labāk patīk.

mamamimi

Tā kā ģimenē spēlē abus, tad uzreiz varu teikt, ka šahs ir daudzreiz sarežģītāks. Bet, tas nenozīmē, ka nevar uzsākt līdz ar pirmo klasi. Iesaku Rīgas Šaha skolu.

Shalak0

Piemērots var būt jebkurš vecums, galvenais, lai bērnu tas patiesi aizrauj. Manējais dēls ieinteresējās ar šahu 3 gadu vecumā (mums mājās ir). Tētis agrāk spēlēja profesionāli un, redzot, ka dēls interesējas, sāka apmācīt arī bērnu. Tagad gandrīz 5gadnieks jau, spēlē ar aizrautību, iemācījās jau dažādas tehnikas... Redzēs kā tālāk ies, iespējams, tas arī kļūs par mūsu pulciņu organizētā veidā ārpus mājas.

<Martina>

Shalak0
Iesaku nevis pulciņa līmenī, bet doties uz sporta skolu. Bet nu tas jau tā, vai gribās labā līmenī, vai tik tā- hobija līmenī.

Papildināts 18.01.2023 21:33:

themine
Abas lietas var spēlēt pirmklasnieks. Šahs kotējas augstāk, bet jāsakatās, kas bērnam labāk patīk.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18428935