Nekad nepiedotu.
Dzīve ir pārāk īsa, lai pavadītu to kopā ar krāpēju un cilvēku, kuram ar tevi nepietiek vai vajadzīgas kaut kādas pašapliecināšanās-es vēl esmu jauns un sprauns! Nē! Lai iet kur gājis! Tas vairs nav mans cilvēks. Ar šādu rīcību viss bijušais pagaist.
Nesaprotu to "gudro sievu" loģiku. Tās, kas ir ķipa "gudras"un piever acis! Dumas ar zemu pašvērtējumu ne gudras! Kā vārdā? Lai tikai kāds blakām, kuram bikses kājās? Bailes no tā, ka nebūs kas ūdens glāzi padod? Ta nu nafig. Rāpošu pati pēc savas glāzes! Vienatnē (par vientulību to mēs paši pataisam savā prātā) ir savs šarms! Kāda nozīme no tās kopējās puda sāls apēšanas, ja tas otrs tevi vienkārši ir piekāsis!!!? Tu pati to sāli vien esi apēdusi domādqma, ka otrs eḑ kopā ar tevi....
Esmu jaunībā bijusi tādā situācijā. Toreiz piedevu, bet pēc pāris gadiem tāpat izšķīrāmies jo tā plaisa paliek. Ir lietas par kurām nekad nevarēsiet vairs pajokot. Dzirdot līdzīgus stāstus vienmēr paskatīsieties uz otru... Pat ja piedosi un negrauzīs tas tās vairs nebūs tās attiecības.
Jā.. var jau būt nav nemaz tādu monogāmu attiecību. Bet ja nezinam, tad eksistē.
Papildināts 10.06.2022 09:32:
Meitene vainīga, nu jūs nopietni? Vīriec bezsmadzeņu radījums, kam rokas sasietas, vardarbiigi, pret paša gribu aizvilts,pavedināts. Smiekli nàk.
Vai ne?
Nedomāju, ka kādai jaunai meitenei vajag tavu vīru vairāk kā izklaidi. Vīrieši 35+ un vēl darbā, kur katru dienu kopā, ir diezgan viegli dabūjami. Ne visiem ir izturība.
Ak nabadziņš! Autorei laikam jāiet sētā žēlot un lūgt istabā atpakāl. Tējiņu siltu iedot. Pavedinātais cietējs!
Papildināts 10.06.2022 09:33:
Katrā ziņā, ta izskatās pēc izklaides. Tu esi svarīgāka, acīmredzot.
Tam laikam būtu sirdi jāsilda piekrāptajai?
Jāklis vazājas rinķī, bet redz atgriežas pie manis!! Mīl taču!!