Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Vēlos tikai parunāt..

Bille333

Meitene vainīga, nu jūs nopietni? Vīriec bezsmadzeņu radījums, kam rokas sasietas, vardarbiigi, pret paša gribu aizvilts,pavedināts. Smiekli nàk.

Manuprāt mūsdienās morāle kaut kur pazudusi un jo jaunāki cilvēki, jo dziļāk mežā. Nedomāju, ka kādai jaunai meitenei vajag tavu vīru vairāk kā izklaidi. Vīrieši 35+ un vēl darbā, kur katru dienu kopā, ir diezgan viegli dabūjami. Ne visiem ir izturība.

Kas man šķiet nesimpātiski tā vīrieša gadījumā, ka stelkas met uz citiem. Kad apniks gulsnāt auto pagalmā, kad manipulācij nenostrādās, dusmās autore vēl daudz ko pa kopdzīvi un viņu pašu sadzirdēs. Var jau dzīvot ar klapēm uz ausīm. Bet vai patiesi, 20 gadi laimīgā kopdzīvē? Vīriec ko nožēlo, to, ka tika pieķerts, nevis ka autori mīl.

Es protams negribu zināt, kā jūtas tādā situācijā, bet manuprāt tas nenozīmē, ka visi tilti jānojauc. Ir protams dīvaini, ka nakšņo auto. Tas tā kā lai iežēlinātu? Katrā ziņā, ta izskatās pēc izklaides. Tu esi svarīgāka, acīmredzot.

Kamerona

Nekad nepiedotu.

Dzīve ir pārāk īsa, lai pavadītu to kopā ar krāpēju un cilvēku, kuram ar tevi nepietiek vai vajadzīgas kaut kādas pašapliecināšanās-es vēl esmu jauns un sprauns! Nē! Lai iet kur gājis! Tas vairs nav mans cilvēks. Ar šādu rīcību viss bijušais pagaist.

Nesaprotu to "gudro sievu" loģiku. Tās, kas ir ķipa "gudras"un piever acis! Dumas ar zemu pašvērtējumu ne gudras! Kā vārdā? Lai tikai kāds blakām, kuram bikses kājās? Bailes no tā, ka nebūs kas ūdens glāzi padod? Ta nu nafig. Rāpošu pati pēc savas glāzes! Vienatnē (par vientulību to mēs paši pataisam savā prātā) ir savs šarms! Kāda nozīme no tās kopējās puda sāls apēšanas, ja tas otrs tevi vienkārši ir piekāsis!!!? Tu pati to sāli vien esi apēdusi domādqma, ka otrs eḑ kopā ar tevi....

Esmu jaunībā bijusi tādā situācijā. Toreiz piedevu, bet pēc pāris gadiem tāpat izšķīrāmies jo tā plaisa paliek. Ir lietas par kurām nekad nevarēsiet vairs pajokot. Dzirdot līdzīgus stāstus vienmēr paskatīsieties uz otru... Pat ja piedosi un negrauzīs tas tās vairs nebūs tās attiecības.

Jā.. var jau būt nav nemaz tādu monogāmu attiecību. Bet ja nezinam, tad eksistē.

Papildināts 10.06.2022 09:32:

Meitene vainīga, nu jūs nopietni? Vīriec bezsmadzeņu radījums, kam rokas sasietas, vardarbiigi, pret paša gribu aizvilts,pavedināts. Smiekli nàk.
Vai ne?

Nedomāju, ka kādai jaunai meitenei vajag tavu vīru vairāk kā izklaidi. Vīrieši 35+ un vēl darbā, kur katru dienu kopā, ir diezgan viegli dabūjami. Ne visiem ir izturība.
Ak nabadziņš! Autorei laikam jāiet sētā žēlot un lūgt istabā atpakāl. Tējiņu siltu iedot. Pavedinātais cietējs!

Papildināts 10.06.2022 09:33:

Katrā ziņā, ta izskatās pēc izklaides. Tu esi svarīgāka, acīmredzot.
Tam laikam būtu sirdi jāsilda piekrāptajai? Jāklis vazājas rinķī, bet redz atgriežas pie manis!! Mīl taču!!

Patricia L

Autorei ir ļoti emocionāla. Laikam par visu dzīvi. Es laikam nemācēšu sakarīgi pateikt domu. Tas, kurš nodzīvojis 20 gadus kopā, tātad tuvu 40 gadiem, kaut kā vairāk saprot, ka dzīvē gadās visādi. Tāds epitetiem un deraļām bagāts emociju izvirdums vairāk dzirdēts no jauniņām sievām, kad viss vēl rozā izskatās. Peotams, es nezinu, kā rīkotos es, droši vien ārdītos un, jā gribētu zināt paskaidrojumus, bet tā, lai teiktu, ka visa dzīve sagruvusi?! Nē, nav sagruvusi. Tas laikam, ka vēl mazi bērni un domas arī par viņiem, kā tagad būs.

Nezinu, man salta sirds. Te laikam tiešām vajag palīdzību no malas.

Nē, es neattaianoju krāpēju, visas tiesības un tas pat būtu pareizi, izšķirties. Bet, varbūt var izvērtēt to cilvēku kā tēvu, kā vīru, cik viņš labs. Izskatās, ka tas tiešām tikai sekss.

Bet liekas, ka autorei samierināšanās nav iespējama, viņa to atcerēsies visu mūžu un pat, ja izšķirsies dzīvi pārdzīvos, iekritīs vēl depresijā. Traki.

vienreiz
Prasta manipulācija. Liek lietā visu pēc kārtas. Vèl viņš solīs kārties, stieps lakstus, dzers, raudās, kritīs uz ceļiem. Paredzami.

Kas krāpj, tam vienmēr būs iemesli kā, kur, kad un ar ko, to darīt. Ja cilvēks var otram bez sirdsapziņas pārmetumiem saplēst sirdi, tad tā ir viņa apzināta izvēle ar visām sekām. Tik, kungs cer, ka sekas nebūs un varēs turpināt idilli.

PelePele

var jau izrunāties un piedot, bet tās nekad vairs nebūs vecās, laimīgās attiecības.

Labāk izsērot un palaist, lai dodas tālēs zilajās.

Kamerona
+1000

Kamerona

tātad tuvu 40 gadiem, kaut kā vairāk saprot, ka dzīvē gadās visādi.
Man tieši otrādi. Jo vecāka nāku, jo arvien vairāk saprotu, ka tādas lietas vienkārši negadās! Tas nav tev paslīdēt uz ledus. Tu pats tur velc bikses nost vai ļauj vilkt. Tas negadās! Tā ir apzināta rīcība!

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429177