saprotu, ka pazudis pamats zem kājām, tas viss sākumā liekas prātam neaptverami, ir ļoti, ļoti sāpīgi. Bet neko tur izdarīt nevar, priekš Tevis šis dzīves posms ir noslēdzies un miris. Punkc un āmen.
Vēlos tikai parunāt..
Bille333
![]() |
|
![]() |
Patricia L Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. /Mark Twain/ |
Es saaktu sevi šaustiit, cik gadījumi ir bijuši, par kuriem tiek kluseets? Ticība zudusi neatgriezeniski. Un jaa , taisni pie 40, saac aptvert, ka tavs laiks ir paaraak daargs, jo mees esam dziives augstaakajaa punktaa var teikt pusmuužā. Taalaak taa liikne tomeer leeniiteem iet uz leju. Un to dziives posmu var nodziivot harmoniski. |
|
![]() |
Es domāju,k ate nav ko. es vienmēr esmu domāju,ka sievietes var piedod un dzīvot tālāk. Via nav visu laiku tā doma,ka vot..aizbrauca, atkal noteikti iet pie citas....ikreiz kā aizbrauks uz darbu, vai nepienāk atkal un atkal tā doma? Kā ir gulēt ar vīrieti, jo sekss noteikti piedošana sgadījumā notiek, zinot,ka iespējams vēl vakar gulēja ar citu. Un kā 2 mēnešus staigāja, zvanīja, runāja, rakstīja, melojot un izliekoties. kā paslepeno komunicēja un skatījās acīs, teica,ka mīl, mīlējās, zinot,ka jau,ka ir nodevis un melojis. Es iespējams, ilgo gadu pēc, apsvērtu iespēju labot visu un tā, bet domāju,ka reāli nevarētu,jo galvā paliktu tāpat tas viss atmiņā. Un gan jau kādreiz strīdā arī izspruktu pārmetumi vai kā. Neticu,ka to var aizmirst un nekad nepieminēt un neatcerēties... Ja vēl tā būtu viena reize...pārgulēja un tā. 2 mēneši slaptīšanas un dubultas dzīves. ja nebūtu uzrauts, turpinātu vēl nez cik ilgi.... |
![]() |
Patricia L Cilvēki ir dažādi. Man ar vīru ilga kopdzīve. Krāpšana ir mana robeža, kuru pārkāpjot, atpakaļceļa nav. Toties vīrs man ir teicis, ka ja es krāptu, viņš uzreiz nesteigtu šķirties. Tā kā cilvēki ir dažādi. |
![]() |
Jo vecāka nāku, jo arvien vairāk saprotu, ka tādas lietas vienkārši negadās! 2 mēnešus gadījās. Tā nav viena reize, viens kārdinājums, viena kājas paslīdēšana. tie ir 2 mēneši. |
![]() |
Leila. Es nopratu, ka mans vīrs arī no manis nešķirtos, tikai sadotu tam otram pa purnu Es gan domāju, ka vienreizēju kniebienu piedotu, senu atklājušos, noteikti piedotu, pastāvīgu mīļāko, nepiedotu. Es gan uz vecumu domāju pragmātiskāk, sekss ir sekss, svarīgāka materiālā un kopābūšanas bāze. Atkarīgs, vai to vīru mīl, joprojām mīl vai paliek pretīgs. Tām, kurām pēc tāda izgājiena paliek pretīgs, viegli izlikt no dzīves uzreiz un uz mūžu. Visi esam dažādi. Dies dod, nenokļūt tādās situācijās. |
Ir lietas par kurām nekad nevarēsiet vairs pajokot. Dzirdot līdzīgus stāstus vienmēr paskatīsieties uz otru... Draudzenes mamma saka, ka tas bijis viņas dzīves prātīgākais lēmums - palikt kopā, jo tad viņi viens otru ieraudzījuši citām acīm. Patiesībā mēs jau bieži kaut ko īsti novērtējam tikai brīdī, kad var nākties to zaudēt. Biežāk, protams, šādās situācijās pareizāk ir šķirties - jo ātrāk, jo labāk. Bet ne vienmēr... |
|
![]() |
... es laikam esmu palikusi pārāk pragmatiska... nākamziem komunālie rēķini 2x pieaugs (vismaz), vot tas daudziem var būt pasaules gals, bet te... Ar vecumu saprotu, ka sievietei jābūt materialistiskai stervai. - vecis ir tā vērts, lai dzīvotu kopā? (vismaz pagaidām?) - nu tad lai lūdzās, stiepj lakstus un $$$. Pasūtīt varēs arī vēlāk. - nav tā vērts? Materiālais pienesums nav tik jūtams? Izmetot pa durvīm nebūs jākar zobi vadzī? - nu tad, pa durvīm ārā, lai nemaitā gaisu Es tagad šitā raksta ietekmē: Par gāzi būs jāmaksā no 66% līdz 90% dārgāk Fak, tapar pāris simsts kilometru atālumā cilvēki mirst, tikai tāpēc, ka viens nojūdzies punduris nevar savas ambīcijas saturēt, bet te pasaulei gals, tāpēc, ka vīrišķim pusmūža krīze, un nenoturēja bikses kājās. Vot salīdzniet situācijas un padomājiet - KAS patiešām ir nopietnāk |
![]() |
Nu, jebkurā gadījumā, no parunāšanās nekas nenotiks. Izšķirties vienmēr var paspēt, tas jau nu toč nav nekas ekskluzīvi neizdarāms. Better to remain silent and be thought a fool, than to speak and remove all doubt. /Mark Twain/ |