Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Kaitina katrs vīra vārds

Bumbierkoks

Nav laba situācija. Apdomā labi, vai ir vēl kāds iemesls šai problēmsituācijai.

Optimists optimistiem optimists.

Bumbierkoks
Vai nav prātā un jūtās kāds cits vīrietis, ka esošais tā izteikti besī?

Bumbierkoks

Cita konkrēta vīrieša prātā nav. Ik pa laikam protams aizdomājos par dzīvi ar kādu citu, jo nogurstu diendienā no šīs dinamikas.

mans vīrs nav slikts cilvēks, bet diezgan pasmags raksturs. Ātri uzvelkas, runā kaitinošā, šerpā balsī. Man tas besī.
domaju, ka es arī viņam esmu diezgan apnikusi. Varbūt ne tik ļoti cik viņš man, bet tālu no tā arī nav.
man gribas pabūt savās mājās kādu laiku vienai. Gribu, lai viņš brauc, bet izmaksàt netaisos.

Bumbierkoks
Vai par šo tiešām nevar ar viņu parunāt? Konkrēti palūdzot, ka esi nogurusi visu laiku būt kopā, ka vajag brīvdienas vienam no otra.

Jebšu tagad Cālim būs jābūt starpniekam starp laulātajiem , jāzvana tavam vīram

Papildināts 11.06.2022 19:56:

Izklausās pēc attiecību krīzes.

Kā un vai jūs to pārvarēsiet, - tas no jums atkarīgs un no tā, vai spēsiet par to komunicēt un saprasties. Krīze var būt arī jauna iespēja, nevis visa sagrūšana.

Papildināts 11.06.2022 20:00:

Un vai nav tā, ka viss kaitina un besī, jo tieši tavas pašas vajadzības nav apmierinātas, ka kaut kas nav piepildīts, pašai neiet tajās mazajās darīšanās, kā tu to devēji 1.lpp.

Bieži vien tieši tas ir iemesls, nevis līdzās esošais cilvēks.

Katram savs

Bumbierkoks
mans vīrs nav slikts cilvēks, bet diezgan pasmags raksturs.
Interesanti, kāds tad būtu slikts cilvēks?

Par tēmu, piekrītu teiktajam, ja viss kaitina, tad ir slikti.

Nu, aizbrauks prom, atpūtīsies, atbrauks atpakaļ un atkal viss kaitinās.

Papildināts 11.06.2022 20:17:

Bet par to mājās strādāšanu - jums jāstrādā nav, ka ir laiks kaitināties? Mēs arī strādājam no mājām, katrs sēž savā istabā un strādā. Ja ko grib pateikt, tad prātīgi - paskatās, vai nav sapulcē, uzjautā, vai var runāt - līdzīgi kā birojā.

jā, darbs no mājām nebūs lielais vaininieks. mēs arī četratā (ar diviem bērniem) dzīvojam 45m2 dzīvoklī, es 100% no mājām strādāju un vīrs 40% no mājām. sadzīvojam ļoti labi.

jārok dziļāk, lai varētu problēmu risināt. protams, ja ir vēlme to risināt! arī ar to ir jātiek skaidrībā.

Bumbierkoks
Es Tevi saprotu.

Man tas pats. Vienmēr smējos un nesapratu tos senos jokus par to ka besī ne tā izspiesta zobu pasta vai nenolaists poda vāks.

Visi ieteikumi galīgi garām, jo reālā dzīve ir tāda kāda ir un nav tādu utopisku variantu vīru nosūtīt ceļojumā vai pašai pacelt asti un doties dzert prosecco okeāna krastā.

Man arī kaitina un krīt uz nerviem balss, runa, paradumi. Nu tā, ka acis apgriežas par 180° un pēta savas smadzenes, pat zobam mini stūrītis ir nolūzis, kā tos esmu sakodusi. Arī cilvēks -viņš labs..

Es zinu kāpēc tā ir, gandrīz zinu. Padalīšos.

Esmu aizrakusies līdz tam, ka dažu notikumu rezultātā, konkrēti kuru notikumu, arī bija jāaizrokas, vīru vairs necienu. Un vairs neaizveru acis uz panākumiem un iduviduālo izaugsmi, reāli jūtos un objektīvi redzu, ka esmu veiksmīgāka par viņu un daru vēl un vēl, lai viņš paliktu aiz muguras.

Saīsinot man riebjas, jo šo to nevaru piedot un mana rīcība ir atriebība, es padaru viņu stulbu un iznīcinu viņa vīrišķību, sitot pa viņa pašapziņu un pašcieņu nevis ar vārdiem, bet ar saviem darbiem un panākumiem.

Nu un sanāk tā, ka viņš mani kaitina, jo patiesībā es viņu pataisu par tādu kaitinošu mīkstu ņergu. Bet pārstāt nevaru, jo esmu sajutusi to "asins" garšu

Katram savs

Mappe
Kāpēc tad nešķiries?

Papildināts 11.06.2022 22:42:

Nu tā, ka acis apgriežas par 180° un pēta savas smadzenes, pat zobam mini stūrītis ir nolūzis, kā tos esmu sakodusi.
Un neesi viņam to teikusi?

Manas smadzenes apmet kūleni un smadzeņo - ja nu mans vīrs pašlaik sēž sakodis zobus, ja nu viņu kaitina katrs mans vārds? Bet es par to neko nenojaušu.

Katram savs

Kāpēc gan? Esmu izsecinājusi, ka attiecībās, kuras man bijušas, 3 gab. pa dzīvi, šis "mani kaitina karts vārds" periods ir bijis vienmēr, esmu šķīrusies 2 gadījumos, bet iemesls bija jau hiperbolizēts.

40 gados šķirties dēļ aizvainojuma, nav tas pats kas 20 un 30 gados

Papildināts 11.06.2022 22:50:

Merkantīlisms un pragmatisms un vēl 50 iemesli nešķirties. Padzeršos asintiņu un 1000% aizkaitinātība pāries.

Ja zini iemeslu pavisam cits skats uz problēmu.

Papildināts 11.06.2022 22:53:

Godīgi sakot, es tīksminos par saviem panākumiem. Un ja aizvainojums pret vīru ir mans labklājības dzenulis?!

Gemma

patiesībā es viņu pataisu par tādu kaitinošu mīkstu ņergu. Bet pārstāt nevaru, jo esmu sajutusi to "asins" garšu

Emocionālā varmācība tā saucas. Un tev tas sagādā baudu. Skumji, ka nespēj būt labāka.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429201