Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Kaitina katrs vīra vārds

Bumbierkoks

Riparia

Ne padoms, vairāk tā kā atslābumam. Manam vīram, kad satraucas, uzvelkas, sacepās, balss uzkāpj tonalitāti augstāk. Viņš pats iesmej, ka viņam balss paliekot kā balerīnai, kurai puante spiež. Dažkārt, kad viņš lamājas pie stūres, es uz viņu zīmīgi paskatos, un viņš tāds: Ko? Man atkal puantes balss ieslēdzās? Un mums tāds inside joke: puantes balss. Bet, ja par tēmu, mani nekaitina. Uzjautrina gan.

Pieminētais stendaps par šo tēmu patiesībā ir lieliska metode. Tas kaitinošo tizlumu pārvērš humorā nevis naidā. Vnk vieglāk otrā to pieņemt, jāsaprot, ka nekur tas besīgais nepazudīs. Forši, ja abi var pasmaidīt - kad vienam jautri, tā or izmiešana, nu nē kad ir jautri var tizloties uz nebēdu kā atbilde viņam utt.. tas mazina lieko drāmu. Arī savu vainas sajūtu par nesmukām reakcijām

mikausite

Spēja pasmieties par sevi vispār ir ļoti laba lieta, kā arī humors kopumā bieži vien palīdz.

Vasara un saule

nu jau 2 gadus abi no mājām strādājam. Nav iespējams sailgoties. Tieši otrādi - es būtu gatava piemaksāt, lai viņš kaut kur aizbrauc uz 10 dienām.

Cik tipiski! Diemžēl "māja = ofiss" ir pamats daudzu attiecību sabojāšanai.

Pameklē, vai tuvumā nevar noīrēt kādu mazu dzīvoklīti, istabu, kabinetu? Varbūt kāds draugs vai kaimiņš par simbolisku maksu vai tāpat vien uz laiku ļauj izmantot kādu telpu?

Vasara un saule

es vienkārši daru savas lietas un nekrāmējos ap viņu.

Daudzi vīrieši, ja strādā no mājām, pieprasa sievas uzmanību. Sievai jāstrādā pašai, bet vīram visu laiku kaut ko vajag. Kaut kas jāatrod, kaut kas pazudis. Runā pa telefonu tādā skaļā balsī, ka visa māja ska. Tad ēst vajag. Tad dzert. Tad atkal ņemas tā, ka piesaista visu sievas uzmanību un sieva nevar darīt savas lietas. Turklāt parsa klusumu mājās no akārtējo puses.

Pats skaļš, bet apkārt jābūt klusumam.

Visas man zināmās sievas, kuru vīri strādā no mājām, meklē veidus, lai vīrs strādā ārpus mājas. Traucē.

Papildināts 13.06.2022 12:34:

Ja sieviete stradā no mājām, tad gan veļu izmazgā, gan traukus saliek trauķenē un izņem, gan robotu palaiž grīdu iztīrīt vai pati iztīra "starpbrīdī". Gan ēst iedomājas uztaisīt. Vīrietis to parasti nedara. Tā'dēl vīrietim labāk strādāt ārus mājas, un atgriezties jaukā, sakārtotā vidē.

Patricia L

Vasara un saule
Mans vīrs nestrādā no mājām, bet, ja dienas vidū iebrauc, tad, jā miera nav. Skaļi runā pa telefonu, staigājot šurpu turpu. Trauki rīb, tv ieslēgts. Visu laiku degunu bāž manā "ofisā" parunāties un noteiktu kaut ko paņemt. Labi, ka nestrādā no mājām. Tas būtu briesmīgi. Tikko nedēļu bija prom. Patika būt vienai. Es neteiktu, ka ilgojos, bet priecājos, kad atgriezās.

Tad man laikam normāls vīrs. Māk strādāt no mājām. Ieiet istabā no rīta un iziet tikai īsās pauzēs un lai uztaisītu pusdienas, ja man gadījusies aizņemta diena. Un es tāda pati. Bet visādi citādi tikai tagad, pati strādājot attālināti, saprotu, cik viņam bija grūti strādāt agrāk, kad dzīvojām dzīvoklī un es turpat apkārt ņēmos ar zīdaini un pārējiem bērniem.

Bumbierkoks

Esmu patīkami šokēta, ka cilvēkiem Latvijā tik labi dzīvojās. Ieteikums izīrēt ofisu vai dzīvokli ir vienkārši pa pirmo. Jums tā visu laiku ir 500 lieki eiro, kurus var iebāzt svešam kabatā?

Bumbierkoks
Ja tev darbs pie kompja, tad ofisa vieta, kur ietilpst galds un komunikācijas pieslēgtas, caur Valsts nek īpaßumiem es īrēju pa 80 eur mēn. Divpadsmit kvadrtmetri, Rīgas centrs.

Papildināts 13.06.2022 16:42:

Klāt komunālie,max 30 eur aukstàkajā mēnesī. Mana paziņa īrē mazu telpiņu, kādi 6m2, tur cena vispār smieklīga.

solar wind

Bumbierkoks
Man skiet, ka tu pati vaicaji padomus, ne? Nav smuki sakt braukt virsu cilvekiem, kuri censas izdomat kadus ieteikumus

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429201