Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Apsēstība ar ēdienu

Saulziede

Nu, es teiktu, ka daļai ēdiena bilžu publicētāju un par savām diētām vaidētāju ir nevis apsēstība ar ēdienu, bet pirmkārt jau ar sevi un lielākais bads ir nevis pēc ēdiena, bet pēc uzmanības un uzslaviņām.

Var tak vegānoties un par kūciņu iekļaušanu mazkaloriju diētā sapņot (un citas lietas savā dzīvē darīt un nedarīt) arī bez citu cilvēku (uzbāzīgas) informēšanas*.

Man sāpes nav, Instagramu nelietoju un man apkārtējo cilvēku lokā uzcītīgu savas bļodas vai "veļas" izrādītāju nav.

*Šeit neiekļauju tematiskos un profesionālos kontus.

Ēdienam IR jāpriecē acis. Ēd jau vispirms ar acīm. Viss jau galvā, kurš ēdīs ar baudu ko samačkātu.

Papildināts 14.06.2022 11:21:

Un ne velti ir pavārmāksla, tātad, māksla!

dezavu
Ok, izlabošu - jāpriecē acis un jāēd. IG vienīgais, ko vari darīt, ir priecēt acis.

Ja gribu kaut ko uztaisīt, meklēju netā recepti. Kas tur klāt safočēts, ir dziļi vienaldzīgi.

Derpine

Jaa, man arii skiet, ka daudzi apsesti ar riishanu. To vien zin kaa est un tirst, nekaa vairak shai dziivee viniem nav dots.

vienreiz
IG, jau vispār foto ziņā fenomens, ne vien par ēdienu. Nu, tagad, kad telefonis kameras, katrs purkšķis tiek dokumentēts. Bet teikt, ka mani tas pārāk satrauc, tekšu - nē. Ir taču izvēle, skatIties vai nē un ko. Nu, tāda laikmeta iezīme.

Papildināts 14.06.2022 11:41:

telefonos

Ne vienmēr ir izvēle. Ir taču visi tie draugi, kas followo man un ir tikai pieklājīgi viņus followot atpakaļ un tad gan man ir jāskrollo pāri kārtējam ēdienam.

Taaapati

Man kaut kā nenāk virsū ēdienu bildes. Pati pieturos pie principa, ēst lai dzīvotu nevis dzīvot lai ēstu.

Astoņmizu zobgrauzis

Manuprāt, diētu kults gan tagad vairs nav, nu, ja ar diētām saprotam tievēšanas mērķi. vai vismaz ļoti gājis mazumā. Vairāk redzu veselīguma un pareizuma kultu.

Canta tu conmigo si quieres conmigo canta

Ja ir piepildīta, interesanta dzīve, tu domā par savām lietām, darbojies, esi emocionālā līdzvarā, ēdiens nekad nav Nr. 1

tā ir bauda, protams, bet ikdienā vienkārši degviela. Kvalitatīvs enerģijas avots, nevis apgrūtinājums ( par to jādomā pirms un par savu svari pēc un vainas sajūta kāpēc utt.)

Papildināts 14.06.2022 12:14:

Ar skaistumu ir līdzīgi. Nebūs skaistums ar perfektu figūru, ja esi neirotiska sekojot visam ko prada industrija

Papildināts 14.06.2022 12:17:

jā, šķiet, diētas nav tik populāras vairs. Līdzvars, pārmērību kategoriskuma izslēgšana, vienkāršība, harmonija un savi labsajūtas standarti

Tulip

Es atceros, ka kamēr biju svaigēdājs spēju domāt tikai par ēdienu, konstanti bija jādomā ko un kā gatavot, ko ēdīšu nākamajā ēdienreizē utt. Nonstop ēdamā plānošana, pirkšana, sagatavošana un ēšana Man vieglāk ir gavēt, tad par ēdienu nav jādomā.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429259