Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Cīņa ar sevi..

Liepa22

Atskatos atpakalj pagaatnee un ausiis skan beerna teeva episkais teiciens: nezinaami speeki man liek riikoties taa vai šitā, nevaru izskaidrot - kaapeec. Var nezko sasoliit, sola un dievojas, un tanii pat laikaa jau veic preteejas darbiibas. Padoms: pienjem vai pasuuti n....

solar wind

shodien
nezinaami speeki man liek riikoties taa vai šitā, nevaru izskaidrot - kaapee

Geniali principa visu jaklu himna

Bet reāls sekss vīram bija vienīgi ar to paziņu, pareizi sapratu? Tās pārējās beibes virtuālas?

Patricia L

dezavu
Iekšā nebija, tātad nav krāpšana. To, ka blenza uz visām beibes vietiņām un visdrīzāk pašapmierinājās, krāpšana neskaitās?! Un beibe nav prostitūta, jo fiziska seksa nav?! Porņuki ir savādāk. Te tiek maksāts konkrētai sievietei par pakalpojumu. Tā jau var nonākt pie tā, ka virtuālais sekss ar sievu nav sekss, var drauģeļiem sūtīt ģenitāliju bildes. Tas jau nekas nav. Par daudz visakā. Šoreiz neredzu "vainu mīkstinošos apstākļus"

Kāpēc šis notikuma apraksts tiek traktēts kā krāpšana pēc krāpšanas? Man krāpšana liekas tā pirmā - divu nedēļu romāns (vai kas tur bija). Pārējās ir virtuālas izklaides sevis uzbudināšanai.

dezavu
Es zinu,ka tik ar to..pārējais tikai virtuāli..

Ja godīgi pirms diviem gadiem,es pat nevarētu iedomaties,ka vins varētu krāpt vispār..es pilnīgi viņam uzticējos..bet realitāte ir cita..Nevienam pazīstamam to neesmu pat stāstījusi ,jo man liekas tas viss ir tik pretīgi..bet arī turot to visu sevi un analizējot galvā,liekas vel dīvaināk..es reāli nesaprotu viņa darbības..pie tam mēs visu izrunājam..arī par sex,ja te citas raksta,ka viņam nav dūšas man kautko piedāvāt..bet mums nav tad attiecības,kur neizrunatu,ja kautko gribētu.vismazs man tā liekas..

par meklēšanu kautko malā man- man pašai pret sevi tad būtu vel pretīgāka sajūta..es esmu dusmas viņa klātbūtne reģistrējusies iepazīšanās portāla,bet tik pat ātri izdzēsos..jo pati saprotu,ka tas ir bērnudārzs ..man pat nav interesanti citiem atbildēt ..

un tā cīņa notiek mani visu laiku- vai nu sagremot vai aiziet..un es nesaprotu,ko man īsti darīt..jo ja analīze visas attiecības kopumā..tad tas nebūtu tas sliktākais variants.:te minēja par sagatavotu ēdienu..pēc viņa gājieniem,viņš tagad gatavo..palīdz sakārtot māju un ar Bērniem ļoti daudz pavada laiku..bet es tik nevaru tikai tāpēc visu aizmirst ..

Patricia L
Man traģiskāk šķistu, ja izmantotu reālus prostitūtu pakalpojumus.

solar wind

pēc viņa gājieniem,viņš tagad gatavo..palīdz sakārtot māju un ar Bērniem ļoti daudz pavada laiku.

suns zina, ko edis...

Liepa22
kas tevi tur attiecibas, kur acimredzot tevi nemil un neciena? Nav kur iet? Bail vienai? Pietrukst naudas? Negribas sagraut idealas gimenes telu? Tiesam interesanti, kas tevi tur sadas attiecibas. Atrodi sev atbildi.

Patricia L

dezavu
Traģiski ir viss, bet, es varētu pieņemt vienas nakts sakaru, kur rupji runājot aizgāja, iebāza, izņēma un aizgāja. 5 min. Bet līdz ko ir runāšanās, priekšspēles, sarakstes, bildes, video, tas jau liecina oar emocionālo saikni. Vīrietim jau tā sieviete patīk. Kaut kā tā. Nu es personīgi, sakaru ar prostitūtu uzskatu par kaut ko no sērijas "zemāk nav kur krist". Tieši precētam vīrietim. Par maksas video varētu vēl diskutēt. Bet šeit viss ir daudz par daudz. Tur tā problēma. Vīrietis ir jāklis parastais.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429269