Lilith
Es nevaru atbildēt uz šiem jautājumiem pat pati sev..
man jau stāsta,ka mīl- bet es tik neesmu naiva,ja cilvēks sarakstās ar citu,tad jau veidojas tā interese par citu sievieti..ja rodas interese par citu,tad jau mīlestības vairs nav..jo piemēram,man nav vēlmes sarakstīties..
aiziet vienmēr var,tas tik ir attaisnojums parasti- ja būtu,aizietu..drizak,ja būtu vēlme ..
Man nav bail palikt vienai,drīzāk varbūt nemazs negribētu veidot attiecības,kādu laiku..
Nauda arī nav tas galvenais faktors.protams grūti varbūt būtu,bet nav tā kā man nebūtu nekādu ienākumu ..man ir darbs,pat momentos,kad "metu","Dzenu" prom,es sava galvā tik saprotu,ja man ir mana alga,bērnu nauda un vēl alimenti - nebūtu tā,ka mums nebūtu ko ēst un ko ģērbt..
Līdz ar to es nesaprotu pati sevi..viņš nevar paskaidrot,kāpēc viņš piekrāpa mani ar to sievieti..sarakstījās..es nevaru paskaidrot,kāpēc es to cenšos aizmirst ..kautkada veida atrast viņam attaisnojumu .. man liekas,kā es ceru uz kautkadu brīnumu- bezvai pamosties un domāt,ka tas bija murgs..ka tas nenotika ar mani..
man pret cilvēku neskatoties uz visu ir kautkads pat žēlums ..es nevaru pat izskaidrot ..bet man viņa ir žēl.. gribētos vienkārši saprast,kāpēc viņam vispār ienāk tādas idejas galva..jo reāli,es varu analizēt citas attiecības un atrast to "kāpēc"..bet ar savām netieku..
Nelīst telefona
sasmējos..tagad tas ir grūti..
Un kāda starpība es tur lienu vai nē..vai es kautko atrodu.. ne jau no manis tas ir jāslēpj ..ipasi,ja cilvēks cenšas ieskaidrot,ka viņš bija idiots..ka nezin kāpēc to darīja.. tad viņam pašam ir jārisina tā problēma,kāpēc viņš to dara,nevis jāuztraucas vai es atradīšu vai nē..no sevis jau nenoslēps to,ko dara..