Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties

Rīgas Franču licejs un Rīgas Valsts 2. Ģimnāzija

ElizabeteLud

Sveiki! Būtu ļoti pateicīga, ja varētu padalīties ar atsauksmēm par šīm divam skolām. Esmu tikusi RV2Ģ uz 10. klasi un ir doma, ka es varētu tikt arī RFL. Esmu dzirdējusi dažādus viedokļus par šīm skolām, bet tā ļoti virspusēji. Es vēlētos apgūt padziļināti ķīmiju, bioloģiju un mat. Kura skola būtu labākā izvēle, vai abas ir vienādā līmeni? Paldies!

lauvux

Meita pirms 3 gadiem pabeidza 2.ģimnāziju. Lielos vilcienos, kā paveicas ar skolotājiem, viņai matemātikas klasē 2 gadus praktiski nenotika informātika, jo nebija skolotāja, biologijā bija līdzīgi. Personāla trūkumu neviens nav atcēlis, nezinu, kā ir tagad. Vērtēšana ļoti stingra, sakumā būs šoks par atzīmēm, velāk pierod. Viņai paveicās gan ar klasi, gan skolotajiem, bet, esmu dzirdējusi, ka tā nav visiem, tajā pat laikā, slinkiem skolēniem visi skolotaji slikti. Viņa savu izvēli ne mirkli nav nožēlojusi.

bu-bu

Arī interesē atsauksmes par franču liceju, meita tika, bet vēl stāsies Rožos, gribu pierunāt, palikt licejā , bet domāju, vai pavilks atnākot no parastas pamatskolas, un vai nav baigā biezo skola.

Jūs neesat iegājis sistēmā, tāpēc nevarat rakstīt šajā forumā.
Ienākt forumā | Reģistrēties
18429283