Nevar īsti saprast, cik tad cilvēku tur dzīvo un cik liela māja, tāpēc grūti ko ieteikt. Man personīgi nav saprotams, kā var vairākas ģimenes dzīvot zem viena jumta, jo problēmas garantētas ik uz soļa, kā šī tēma lieliski to apliecina. Es pareizi saprotu - jums tur visa teikšana ir tikai vecvecākiem un pārējie dzīvo zem viņu jumta ar viņu noteikumiem un pašiem nav ļauts pēc sava prāta darīt pilnīgi neko, pat ne savu istabu iekārtot kā vēlas? Tam cilvēkam, kurš iebilst pret remontu, ar garīgo veselību viss ir kārtībā? Nedomāju, ka ir normāli likt citiem ciest tikai kaut kādu savu stulbu iedomu dēļ. Tas taču jebkuram skaidrs, ka māja /dzīvoklis/jebkurš cits īpašums ir jāuztur kārtībā, ik pa laikam jāizremontē, jāatjauno. Un, ja pārējie nevar to ieskaidrot, tad kaut kas galīgi nav kārtībā. Vai nevarētu būt tā, ka vecvecāki vienkārši grib tikt no visiem vaļā un dzīvot vieni paši? Jo nu tāda uzvedība par to liecina. Jaunajiem vienkārši jāpasaka, ka, ja nebūs remonta, tad viņi visi ies prom. Es jau gan sen būtu aizgājusi. Jeb viņi visi tik nabadzīgi, ka nevar atļauties noīrēt dzīvokli?