Cenas aug-mēs pielāgojamies!

Hiāra

Slēdza Hiāra: "Limits!".
Hiāra

Turpinam šeit! Laipni lūgtum!

Malkas maišelis staķikā jau maksā 11 eur. Sarosās piegādātāji,kas atved klāt un maiss maksā 4 eur.

Piektdienas vakaros,kad braucu no darba, pavēroju šoseju,kas iet uz lauku pusi(Rīga-Koknese), kas par masām veļas! Degvielas cenas to neiespaido.

Vai tiešām jātic,ka man komunālie ziemā līdzšinējo 270 eur, varētu sasniegt 370 eur? Draudzene saka, pērc māju kredītā-būs lētāk.

Malkas maišelis staķikā jau maksā 11 eur.

Malkas maišeļi staķikos vienmēr ir bijuši nesamērīgi dārgi un nesaimnieciski, jo domāti "braucu piknikā, jāpaķer grilēšanai" vai reizi pa reizei kamīnam, nevis mājas apkurināšanai.

Draudzene saka, pērc māju kredītā-būs lētāk.

Nebiju dzirdējusi, ka mājām līdzi nāk jau cenā iekļauta apkure.

Hiāra

Agnese2
Protams,ka mājas apkurei tas nav domāts. Es arī biju domājusi grilam. Un arī grilam tas ir par dārgu.

Nebiju dzirdējusi, ka mājām līdzi nāk jau cenā iekļauta apkure.

Nenāk, bet var pats domāt,kā lētāk un nav jāmaksā apsaimniekotājam no gaisa izzīsts cipars.

Papildināts 18.06.2022 16:09:

Aha, swedbanka arī atsūtījusi jaunos izcenojumus par pārskaitījumiem.

Papildināts 18.06.2022 16:11:

Nu tātad es saprotu,ka vienīgais uz ko var reāli ekonomēt ir ēšana. Nu nekas nekas, būsim visi slaidi un veselīgi.

Kā domājat, vai skolās rudenī vēl būs brīvpusdienas, vai ēdinātāji spēs bērnam par 1,42 eiro nodrošināt pilnvērtīgu maltīti.

Hiāra

luara
Pieļauju,ka cena būs vismaz 5 eur. Mums jau kafenē paliek viss dārgāks.

Papildināts 18.06.2022 16:27:

Nu skaidrs,ka privātie kantori arī cels cenas.

Hiāra
Tur jai ir tā lieta, ka cenas cels. Bet valdība par apkuri vien runā, bet ja pareizi atceros, līdz 4 klasei valsts finansē bērnu ēdināšanu. Un par tādām lietām iedomāsies vien septembrī, kad ēdinātāji sāks šūmēties, ka pa 1,42 eiro nav iespējams neko sakarīgu pagatavot.

pelēkais nezvērs

Nu skaidrs,ka privātie kantori arī cels cenas.

Algas arī cels - saviem strādājošiem? Vai arī visu peļņu bāzīs bosi savās kabatās..

Opsā lillā, abi gali pillā. Sukā, runcīt, kažokā.
Цинизм - это искусство называть вещи своими именами. А. Г. Невзоров
La Femme Fatale ..   

Hiāra

pelēkais nezvērs
Nu labs darba devējs cels arī algas.

Papildināts 18.06.2022 16:52:

luara
Man jau tā komunālie ir zvērīgi. Bet varu pagaidām nomaksāt. Ja tas būs reiz divi, tad tiešām jāmeklē māja.

pelēkais nezvērs

Diez, kādai cālenei" ir gadījies "labs" darba devējs kurš jau pacēlis algu ?

Opsā lillā, abi gali pillā. Sukā, runcīt, kažokā.
Цинизм - это искусство называть вещи своими именами. А. Г. Невзоров
La Femme Fatale ..   

Hiāra

pelēkais nezvērs
Jā. man,piemēram.

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18429363