Cenas aug-mēs pielāgojamies!

Hiāra

Slēdza Hiāra: "Limits!".

Protams, ka algas ceļ, krīze taču nāk.

Ja mana atmiņa neviļ, tad Rīgas dome teica ka rudenī ceļš cenas skolas pusdienām un ieviesīs līdzmaksājumu.

Dzīve ir gluži kā rožu dārzs, bezgala skaista, bet ar ērkšķiem!

Hiāra

Kāds zin vai vilciena biļetēm ir plānotas atlaides studentiem un skolniekiem?

Hiāra

Mazāk ēdīsim, notievēsim, kaut man darbā kolēģes teica,ka paliks resnāki cilvēki, jo pirks lētu un nekvalitatīvu pārtiku.

īriete

Pa 2 eiro dienā katrs vecāks? Kopā četrus eiro?

Skolēniem 5-12 būs jāpiemaksā 50% jeb 1€. Kas nozīmē, ka tagad bērnus mēginās pabarot siltām pusdienām pa 2€. Nē nu skaidrs, ka salīdzinot ar 1,42€, tas jau liekas daudz, bet tomēr...

Papildināts 18.06.2022 18:01:

Būs jāizved ar saviem sākumskolniekiem ekonomikas pamatprincipu saruna ar mērķi piespiest viņus ēst skolā Kā nekā uz diviem tas sanāk 80€ atbalsts no valsts, kuru viņi neizmanto...

Auto daudzums uz ielām pret pirktspēju nav objektīvs rādītājs. Daudzi brauc no Pierīgas vaai reģioniem uz Rīgu, jo tikai tur var nopelnīt. Un taupa uz citām pozīcijām.

Un, piemēram, es. Kopš degvielas cenu kāpuma vismaz 3x nedēļā cenšos izmantot sabiedrisko, taču šī nedēļa neplānoti izvērsās ar tādiem notikumiem, ka ar auto nācās braukt visas 5 dienas. Bet no malas jau visu ko var nodomāt.

Jautājums zālei - jums tiešām pēc 24.02 kādam ir pacelta alga? Man ir sajūta, ka uzņēmumos algas ir vienīgais, kur var ietaupīt, tās iesaldējot. Un situacija ir tik nedroša, ka mainīt darbu bez īpaša iemesla nav prātīgi.

eseni
Es ar taisni iedomājos, ko tas bērns pa diviem eiro varēs apēst, lai kārtīgi paēstu tur būs jāpiemaksā nevis viens, bet vismaz trīs eiro.

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18429363