Cenas aug-mēs pielāgojamies!

Hiāra

Slēdza Hiāra: "Limits!".
Četri vēji

luara
Kā domājat, vai skolās rudenī vēl būs brīvpusdienas, vai ēdinātāji spēs bērnam par 1,42 eiro nodrošināt pilnvērtīgu maltīti.
Protams, ka nevar. Rīga jau ir pateikusi ((kopš aprīļa?), ka maksās 2 eiro. 1 eiro pašvaldība + 1 eiro vecāki (tas no 5.klases).

Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt

Man minimālā alga, maksā pašvaldība, tā kā uz algas pielikumu vatu cerēt tad, kad valstī pacels minimālo algu.

Mans pamatskolas bērns atteicās no skolas pusdienu combo, un es jau gadu dodu naudu, lai pērk pats. Turpat, skolas ēdnīcā, bet cilvēks pats izvēlas, ko tieši ēdīs (picky eater). Drusku dārgāk, bet man nav jādomā, ka tiek izmests ēdiens, par kuru esmu samaksājusi, komplektā ar neēdušu bērnu.

Pufis
Mums skolā tikai no septītās klases bērni paši var izvēlēties ko ēst. Līdz tam jāēd ko dod. Un uz mācību gada beigām bērns jau sāka sūdzēties, ka gandrīz katru dienu jāēd zupa.

Pufis
Ir pacelta alga pēc 24.02. Tā jau to inflācijas spirāli iegriež

Ja man būtu jāpiemaksā par skolas pusdienām, rakstītu atteikumu. Viņi nevar piespiest maksāt. Un tērēt naudu tam briesmīgajam ēdienam ir stulbi.

pelēkais nezvērs

Ir pacelta alga pēc 24.02

Būs 2 štukas? vai vairāk?

Opsā lillā, abi gali pillā. Sukā, runcīt, kažokā.
Цинизм - это искусство называть вещи своими именами. А. Г. Невзоров
La Femme Fatale ..   

Katram savs

eseni
Viņi nevar piespiest maksāt. Un tērēt naudu tam briesmīgajam ēdienam ir stulbi.
Nu bet netērē. Bezmaksas pusdienas taču ir tikai dažus gadus, agrāk vienmēr ir maksāts par pusdienām. Kas grib, maksā, kas negrib - nemaksā un neēd.

Papildināts 18.06.2022 18:58:

p.s. Mūsu skolā nav briesmīgs ēdiens.

pelēkais nezvērs

Mazāk ēdīsim, notievēsim, kaut man darbā kolēģes teica,ka paliks resnāki cilvēki, jo pirks lētu un nekvalitatīvu pārtiku.

Es kopš aprīļa esmu zaudējis 10 kg svara, tas tieši sakrīt ar pārtikas cenu kāpumu. Skaidrs, ka tie, kas turpmāk vairs nevarēs atļauties pirkt pārtiku tik daudz kā senāk, ātri atbrīvosies no liekā svara..

Opsā lillā, abi gali pillā. Sukā, runcīt, kažokā.
Цинизм - это искусство называть вещи своими именами. А. Г. Невзоров
La Femme Fatale ..   

Hiāra

pelēkais nezvērs
Tev tak sieva labi pelnot. Nebaro Tevi, ja?

Jūs nevarat rakstīt šajā tēmā, jo tā ir slēgta.
18429363