luara
Kā domājat, vai skolās rudenī vēl būs brīvpusdienas, vai ēdinātāji spēs bērnam par 1,42 eiro nodrošināt pilnvērtīgu maltīti.
Protams, ka nevar. Rīga jau ir pateikusi ((kopš aprīļa?), ka maksās 2 eiro. 1 eiro pašvaldība + 1 eiro vecāki (tas no 5.klases).
Cenas aug-mēs pielāgojamies!
Hiāra
![]() |
Četri vēji iet pa lauku / Četri vēji manī mīt / Vēja slota mūžu slauka / Nevar vējus saslaucīt |
Man minimālā alga, maksā pašvaldība, tā kā uz algas pielikumu vatu cerēt tad, kad valstī pacels minimālo algu. |
|
Mans pamatskolas bērns atteicās no skolas pusdienu combo, un es jau gadu dodu naudu, lai pērk pats. Turpat, skolas ēdnīcā, bet cilvēks pats izvēlas, ko tieši ēdīs (picky eater). Drusku dārgāk, bet man nav jādomā, ka tiek izmests ēdiens, par kuru esmu samaksājusi, komplektā ar neēdušu bērnu. |
|
Pufis |
|
Pufis |
|
Ja man būtu jāpiemaksā par skolas pusdienām, rakstītu atteikumu. Viņi nevar piespiest maksāt. Un tērēt naudu tam briesmīgajam ēdienam ir stulbi. |
|
![]() |
Ir pacelta alga pēc 24.02 Opsā lillā, abi gali pillā. Sukā, runcīt, kažokā. |
![]() |
eseni p.s. Mūsu skolā nav briesmīgs ēdiens. |
![]() |
Mazāk ēdīsim, notievēsim, kaut man darbā kolēģes teica,ka paliks resnāki cilvēki, jo pirks lētu un nekvalitatīvu pārtiku. Opsā lillā, abi gali pillā. Sukā, runcīt, kažokā. |
![]() |
pelēkais nezvērs |